fbpx

TRANSLOG Connect Kongresszus 2018

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 05.

Várják a régió logisztika- és ellátásilánc menedzsment folyamatait előmozdító innovatív pályázatokat!

A régió egyik legjelentősebb logisztika- és ellátási lánc menedzsereit összefogó nemzetközi fóruma, a TRANSLOG Connect Kongresszus ad otthont minden évben a rangos szakmai elismerés, a Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági Díj átadóünnepségének.

A 2011-ben alapított díj célja, hogy reflektorfénybe helyezze a régióban egyedülálló logisztikai és nemzetközi szállítmányozáshoz kapcsolódó eredményeket, valamint az iparág figyelmét felhívja az kiemelkedő megoldásokat szállító cégekre. A nemzetközi szakértőkből álló zsűri azokat a már működő megoldásokat értékeli és jutalmazza, melyek innovativitásuk mellett fenntarthatóságukkal és költséghatékonyságukkal járulnak hozzá Kelet-Közép-Európa dinamikusan fejlődő logisztikai-, ellátási lánc- és szállítmányozási folyamataihoz. A pályázaton startupok, kis- és nagyvállalatok, gyártó és logisztikai beszállító cégek, valamint kereskedelmi láncok ügyfél irányultságú projektjei is indulhatnak, melyek a régió valamely országában valósultak meg. A beadványnak tartalmaznia kell az innovatív módszer vagy projekt leírását és céljait, a fejlesztési szakaszokat, valamint a konklúziót, eredményeket és a vezetői összefoglalót. A nemzetközi elismerésben részesülő megoldásokat 2018. november 13-án, a TRANSLOG Connect Kongresszus első napján hirdetik ki. A Kiválósági Díj nyertesei, egyedülálló lehetőséget kapnak, hiszen a számos hazai és nemzetközi média megjelenésen túl projektjüket a régió közel 20 országából érkező 500 logisztikai és ellátási láncmenedzsmenttel foglalkozó szakembernek és vezető döntéshozónak prezentálhatják, mely kitűnő terep az új üzletszerzésre, rávilágítva ezzel legfontosabb és legkiemelkedőbb termékeikre, szolgáltatásaikra és jó gyakorlataikra!

Az évente megrendezett üzleti-szakmai találkozót elsősorban vezető iparági szakemberek számára indították útjára – nemcsak a tudáscsere-alapú és személyes üzleti találkozók érdekében, hanem azért is, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a legfrissebb piaci trendekbe, a logisztikai-szolgáltatói kínálat új elemeibe és katalizátorként hassanak az iparág szereplőinek további eredményességére.

A részletes pályázati útmutató és brossúra letölthető a http://www.translogconnect.eu weboldal Excellence Award menüpontja alól. A pályázatok leadási határideje 2018. október 3.