fbpx

Drónokkal leltároznak! Az Aeriu első export értékesítése (videóval)

Írta: Kristóf Imre - 2020 január 14.

A Design Terminal alumni Aeriu meghívást kapott Olaszországba, a fő tevékenységként világszerte leltározással foglalkozó RGIS nevű, multinacionális vállalat részéről Milánóba, hogy tárgyalásokat kezdjen a drónos leltározási szolgáltatás bevezetéséről.

Bemutatták és megrendelték!

A találkozó részeként az Aeriu csapata ellátogatott az RGIS Italy egyik ügyfeléhez, a LEROY MERLIN disztribúciós központjába bemutatni a megoldását és felmérte a raktárat a drónos leltározás megvalósítása érdekében. A találkozást követően az RGIS Italy megrendelte az Aeriu teljes megoldását az ügyfele éves leltárának lebonyolításához, melyre 2019 december elején került sor. Az együttműködés keretein belül az Aeriu biztosította a drónos leltározáshoz elengedhetetlen szakmai tréninget és a szoftvermegoldást on-site technikai csapattal. Az RGIS pedig 4 drónpilóta jelöltet, és a világon mindenhol elérhető 4db DJI MAVIC 2 Pro drónt biztosított kiegészítőkkel a közös munkához.

Világcsúcs leltározás!

A két napos szakmai tréninget követően, az RGIS 4 drónpilótája megkezdte a munkát és 16 ezer raklapot leltároztak le drónnal az eseményen, mely ismereteink szerint, az eddigi legtöbb mennyiség egyszerre, a drónos leltározás történelmében. Ezzel az Aeriu megszerezte első olaszországi referenciáját és további olasz megrendelésekre számít, a sikeres első együttműködésnek köszönhetően.

További optimizmusra ad okot, hogy videó is készült az eseményről, melyet az RGIS Italy kollegái megosztottak „mintapéldaként”, az összes RGIS-es dolgozóval világszerte.