fbpx

Üzenet Solingenből

Írta: Szerkesztőség - 2020 február 06.

Combi újratöltve – itt az új generáció: SECUMAX 320

A SECUMAX Combi kiállta az idő próbáját. A solingeni MARTOR cég közkedvelt biztonsági vágószerszáma, számos előnyös tulajdonságának továbbfejlesztésével még mindig képes erősíteni a több, mint 10 éves pozícióját a biztonsági vágók piacán.

A SECUMAX COMBI kategóriájában a legmagasabb biztonsági szintet képviseli, mivel vágáskor a pengéje fedett, tehát nem érhet sem a kés használójához, sem az áruhoz. Kiválóan vág többek között fóliát, műanyag pántolószalagot és ragasztószalagot. Idén a MARTOR elérkezettnek látta az időt a továbbfejlesztésre. Így született meg a SECUMAX 320.

Hatékony vágás

Az új puha fogású markolat révén, még hatékonyabb lett a vágás, a kés valóban nagyszerűen simul a kézbe. Az előre beállított vágásszög segíti a vágást, csökkenti a kés és a kéz terhelését.

Biztonságos használat és karbantartás

Az újonnan kialakított pengecsere mechanizmus során, egyszerűen ki kell húzni felfelé a pengecsere gombját, majd le kell venni a pengetartófedelet. És máris hozzáférhetővé válik a négyélű penge. Ráadásul egy kis mágnes is segít, hogy a penge biztosan a helyére kerüljön, illetve rögzüljön.


A SECUMAX 320-al a vágás könnyű és biztonságos

Áruvédelem

Gyakori probléma, hogy a csomagbontáskor az áru is megsérül. A SECUMAX 320 további védelmi tulajdonsága a lekerekített késorr, különösen megbízhatóan védi a terméket. Nincs valódi éle és mégis praktikus a csomag bontás megkezdésekor. A lekerekített tüske a vágószerszám tetején a kartondobozokat lezáró műanyag ragasztószalag bontására alkalmas. Hasítási mélysége állítható a még nagyobb anyagbiztonság érdekében.

Hivatalos MARTOR partner Magyarországon:
Protektor 2001 Kft.
1094 Budapest, Tűzoltó u. 59.
Tel: 323 0523, Fax: 323 0524

[email protected]
www.protektor2001.hu