fbpx

Konferencia a koronavírus gazdasági hatásairól

Írta: Csomor Zsolt - 2020 február 25.

A koronavírus a gazdaságra is hatalmas csapást mér. A Ghibli Kft. által rendezett konferencián az előadók olyan kérdéseket is igyekeznek megválaszolni, minthogy milyen végkifejletre készülhetünk az ellátási láncban, milyen hatása lesz az iparágakra, s kibontakozhat-e egy globális szintű világválság.

A Vuhanból indult koronavírus nem csak a populációra, de a gazdaságra is hatalmas csapást mért. A kínai termeléskiesés heteken belül komolyan érinteni fogja Európát is, Kínának pedig most döntenie kell, hogy a GDP növekedését, vagy a vírus megállítását tűzi ki fő célul.

A kínai Holdújév időszakának és a nehézkes ellátásnak köszönhetően számos gyártó és termelő cégnél elfogytak a készletek, és nem érkeznek újabb alapanyagok. A tengeri, vasúti és légi szolgáltatások akadoznak. A jelenlegi helyzet azzal fenyeget, hogy az ellátási láncban komoly szakadékok keletkeznek.

Milyen végkifejletre készülhetünk az ellátási láncban? Milyen hatása lesz az iparágakra? Kibontakozhat-e egy globális szintű világválság? Látogasson el a koronavírus várható gazdasági hatásairól szóló konferenciára, ahol többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphat.

A konferencia időpontja: 2020. február 27., 17:00-20:00 óra között

Helyszín: Duna Garden**** 1203 Budapest, Vízisport u. 12.

További információ és jelentkezés a konferenciára: ITT!