fbpx

Tervezd meg Te a jövő Rolls-Royce-át!

Írta: Csomor Zsolt - 2020 április 22.

A járvány miatt Nagy-Britanniában is zárva tartanak az iskolák. Ebben a helyzetben a Rolls-Royce versenyt hirdetett a házhoz kötött, olyan ambiciózus fiatalok számára, akik a jövőben tervezők szeretnének lenni.

A „Young Designer Competition” (fiatal tervezők versenye) elnevezésű versenyre május 18-ig nevezhetnek legfeljebb 16 éves fiatalok szerte a világból. A verseny célja, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt hasznosan tölthessék az idejüket a tervezői vénával megáldott fiatalok és szüleik.

A Rolls-Royce által meghirdetett verseny győztese megkapja az autó digitális tervezetét, valamint egy barátjával együtt egy sofőrrel ellátott Rolls-Royce viszi az iskolába a koronavírus-járvány lecsengése után. A legjobb pályázó luxus iskolai utat is nyerhet, továbbá az iskolája kap egy Greenpower elektromos autót, amivel részt vehet az intézmény a Greenpower Goblin Challenge nevű versenyen.

A luxusautó márka számára nem idegen, hogy a vásárlói egyedi autókat rendelnek: a cég fő profilja a különleges luxusautó gyártás. A verseny a fiatalok számára lehetőséget is biztosít, hogy megéljék kreativitásukat, írja a Machinery és az autopro.hu.

A fent említett díjak mellett az első két helyezett oklevelet kap, amit a Rolls-Royce első embere, Torsten Müller-Ötvös ír alá.

A képek forrása Rolls-Royce Press