fbpx

Hetedszer is a legjobbak között a textilszolgáltató

Írta: Csomor Zsolt - 2024 június 01.

Ismét Business Superbrands lett a Mewa Magyarországon. A nagy presztízsértékkel bíró elismerést sorozatban hetedszer ítélték oda a német üzleti textilszolgáltatónak. A legjobb márkák körébe tartozást kifejező díjról szakmai zsűri dönt, maguk a vállalatok nem pályázhatják meg a védjegyet.

Mewa – a megbízható partner

Horváth László ügyvezető és Lopejszky Gábor értékesítési vezető május elején kapták meg a Superbrands szervezet levelét arról, hogy a Mewát 2024-ben is beválasztották a legkiemelkedőbb magyar business-to-business brandek közé. Az erről szóló oklevelet Biatorbágyon, a Mewa magyarországi székhelyén nyújtotta át Kövesdy Gábor Superbrands menedzser a cég két vezetőjének.

oklevél átadó
Horváth László üzleti ügyvezető (bal oldalon) és Lopejszky Gábor értékesítési vezető (jobb oldalon) átveszik a Business Superbrands oklevelét Kövesdy Gábortól (középen). (Kép forrása: Mewa)

A Superbrands védjeggyel azokat a márkákat ismerik el, amelyek saját szakterületükön mértékadónak számítanak: mind ügyfeleik, mind versenytársaik benchmarkként tekintenek rájuk, és alapvető értékeiket mind szilárd üzleti alapjaikon keresztül, mind pedig marketing-kommunikációjukban érvényre tudják juttatni.

A magyarországi Mewa ezeknek a kihívásoknak több mint tizenöt éves tevékenysége során folyamatosan megfelel. A céget egy sor iparvállalat és műhely olyan megbízható partnerként tart számon, amely mindennapjai során állandóan képes a legfontosabb vállalati értékeit, többek közt a szolgáltatás magas színvonalát és a dolgozói, valamint a környezet iránt érzett felelősséget a gyakorlatban is megvalósítani – olvasható a Mewa közleményében.

A Superbrands védjegyre nem lehet pályázni. A vizsgált márkákat évente különböző gazdasági mutatószámok, valamint ipartestületek és szakmai szervezetek ajánlásai alapján választják ki. A szűkített listáról a Superbrands Business Brand Council zsűritagjai pénzügyi és szakmai szempontok alapján értékelik és választják ki a díjazottakat.