fbpx

Indulnak a Magyar Logisztikai Egyesület őszi programjai

Írta: Csomor Zsolt - 2024 szeptember 03.

A Magyar Logisztikai Egyesület már szeptemberben is színes program kínálattal várja tagjait, Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzésén tanuló hallgatóit és a logisztikai iránt érdeklődő közönséget. Terveink szerint a rövidebb őszi félév is bővelkedik majd változatos szakmai rendezvényeinkben.

Mindenki megtalálhatja a számára vonzó rendezvényt

Az MLE az idei évben is igyekszik olyan programválasztékot összeállítani, amiből a logisztika bármely területén dolgozó vagy az iránt szorosan érdeklődő megtalálhassa a számára leginkább vonzó rendezvényt.

papírtasak kartondoboz csomag állvány
Kép forrása: Pexels

Az Egyesület céglátogatást szervez a fulfillment szolgáltatás terültén tevékenykedő iLogistic Kft.-hez, ahol a speciális logisztikai tevékenységek közül a veszélyes áruk raktározásának gyakorlatát mutatják be az ADR Logistics Kft. raktárában. Továbbá egész napos kirándulást terveznek Paksra, ahol az érdeklődők délelőtt a Paksi Közlekedési Kft.-nél ismerhetik meg a különböző üzemanyag-meghajtású buszokat, különös tekintettel a hidrogén hajtású tömegközlekedési eszközökre.

Az MLE partnerei által életre hívott szakmai rendezvények közül a Trenkwalder Hungary Munkaügyi kerekasztal-megbeszélésén az aktuális munkaerő-piaci kérdésekkel kapcsolatban zajlik majd tanácskozás.

A BKK Zrt. munkatársaival pedig folytatódik a tavasszal életre hívott Fenntartható Mobilitás programsorozat.

Az Egyesület a Magyar Honvédséggel közös bemutatói közül ősszel az első az MH Klapka György 1. Páncélos Dandár bázisára szervezett látogatás lesz. Ezenkívül még négy alkalommal találkozhatnak az érdeklődők a katonai logisztika különböző területeivel – olvasható az MLE oldalán.

Az ősz első hónapjában a Magyar Logisztikai Egyesület Klubnapot is tart, ahol szinte már hagyományosan az ASPECTIS Kft. és a QLM szakmai előadásai hangzanak el a logisztika és az informatika közös területeiről. A helyszín ezúttal a BGE UniZONE Campus előadója lesz.

A rendezvények pontos időpontjairól a Magyar Logisztikai Egyesület honlapján tájékozódhat.