fbpx

Több ezerszer esett a belga cég választása a DAF-ra

Írta: Csomor Zsolt - 2024 szeptember 05.

A belga ATL Renting vállalat üzembe helyezte flottájában kétezredik DAF tehergépkocsiját, egy DAF XG 480 FT-t. A cég különféle tehergépkocsik, pótkocsik, furgonok és más járművek hosszú távú bérletét kínálja Európa-szerte a vállalatoknak.

Az 1997-ben alapított ATL Renting egy családi vállalkozás, amely Németországban, Lengyelországban, Hollandiában és Romániában is működtet leányvállalatokat. A Belgiumban található tessenderlói székhelyű vállalat több mint 7500 járműből és pótkocsiból álló flottájával az egyik legnagyobb haszongépjármű-kölcsönzőjének számít Európában.

Tapasztalaton alapuló korai vásárló

A DAF tehergépkocsikkal kapcsolatos korábbi kiváló tapasztalatai alapján az ATL Renting az új generációs DAF járműsorozat egyik legkorábbi vásárlója volt – olvasható a DAF sajtóközleményében. Az ATL szerint az új járműveket rendkívüli megbízhatóságuk, páratlan üzemanyag-hatékonyságuk, kiváló passzív és aktív biztonságuk, valamint magas szintű járművezetői kényelmük teszi különlegessé.

tehergépkocsi nyergesvontató kamion pótkocsi
Kép forrása: DAF Trucks

A most leszállított, kétezredik tehergépkocsi már a 730. új generációs DAF tehergépkocsi, amelyet az ATL Renting szolgálatba állított.

Az ATL Renting rendkívül nagyra tartja szoros együttműködését a DAF Trucks vállalattal. Koen De Coninck, az ATL Renting kereskedelmi igazgatója így nyilatkozott erről: „A DAF megkérdőjelezhetetlen szolgáltatása és minősége alapvető szerepet játszik abban, hogy az ő tehergépkocsijaikat választjuk. Ráadásul szinte az egész kontinenst lefedő európai DAF szervizhálózatnak köszönhetően ügyfeleink mindig megtalálhatják a legjobb tehergépkocsi-támogatást, bárhová is utaznak Európában. Ez a másik oka annak, hogy flottánkban egyre növekszik a DAF tehergépkocsik száma.”