TRANLSOG Connect Kongresszus

A bemutató helyszíne: Budapest Kongresszusi Központ
Esemény kezdete: 2022. november 23. 00:00
Esemény zárása: 2022. november 24. 00:00

2022. november 23 – 2022. november 24.
Magyarország / Budapest Kongresszusi Központ www.translogconnect.eu / www.linkedin.com/showcase/translog-connect-congress/

A Budapesti Kongresszusi Központban idén tizenegyedik alkalommal várja a régió szakembereit Közép- és Kelet Európa meghatározó logisztikai üzleti eseménye, a TRANSLOG Connect Kongresszus.

A logisztika, szállítmányozás és legfőképp az ellátásilánc-menedzsment napjainkban mind a világgazdaság, mind régiónk egyik kulcsfontosságú területe, melyet az utóbbi évek fejleményei folyamatos kihívások elé állítanak, és konstans innovációra, rugalmasságra és kreativitásra késztetnek.

Mindezek fényében nem meglepő, ha a nemzetközi üzleti kapcsolatok építését és szorosabbra fűzését, valamint a tapasztalatok megosztását célzó éves fórumon idén különösen nagy hangsúlya lesz a régió vezető vállalatainak képviselői által az ellátási láncok fejlesztésének érdekében lebonyolított eszmecseréknek, és új,  a változó üzleti realitásokat hatékonyan kezelő üzleti partnerségek megalapozásának.

A szervezők az idei évben, az ellátási lánc management minden iparágat érintő kiemelt fontossága és az igények okán, a meglévő magas szintű fő programelemek mellé egy, specifikusan a gyógyszeripari ellátási láncra fókuszáló kiegészítő előadássorozatot is indít prominens előadókkal. 

Az idő optimalizálása céljából a szervező TEG The Events Group interaktív alkalmazása segítségével a részvevők már a konferenciát megelőzően összeállíthatják programjukat egy könnyen használható online platform segítségével, így az irányított, előre egyeztetett tárgyalásoknak köszönhetően rengeteg időt takaríthatnak meg.

További hírekért és információkért kövesse az esemény LinkedIn oldalát > https://www.linkedin.com/showcase/translog-connect-congress/

Bővebb információért a részvétellel kapcsolatban pedig látogasson el a rendezvény weboldalára > www.translogconnect.eu

További információk az eseményről: ITT