Gondolatok a csomagolóanyagokról a koronavírus második hullámának tükrében
A vendéglátóipar rákényszerül a kiszállításra: azonban csupán csomagolóanyag tekintetében sok mindent figyelembe kell venni.
A vendéglátóipar rákényszerül a kiszállításra: azonban csupán csomagolóanyag tekintetében sok mindent figyelembe kell venni.
A csomagolások tervezése során a jövőben a fogyasztói elvárások miatt egyre inkább hangsúlyt kap a fenntarthatóság.
Termelőtől a vevőig tart az élelmiszer-biztonsági lánc, melynek egyik fontos eleme a jelölő címke.
A járványhelyzetben a vírustól való félelmünkben úgy tűnik, inkább az előrecsomagolt élelmiszereket választjuk.
Ma már gyártói és fogyasztói törekvés is, hogy a csomagolások környezeti hatásának csökkentése.
Most, amikor joggal tartunk a megbetegedéstől, ejtsünk pár szót az élelmiszerek biztonságáról is!
A Nestlé piacot teremt az élelmiszeripari minőségű újrahasznosított műanyagok számára.
A projekt fő célja, hogy ne csak a halak, hanem az emberek is egészségesebbek legyenek.
Az online bevásárláshoz a Tesco áruházlánc a jövőben újrahasznosított papírtáskákat kínál.