A karantén alatt több csomagolóanyagot használtunk 2021. november 29. Szerző: Rik Gabriella 2021. november 29. Habár több csomagolóanyagot termeltek a háztartások a világjárvány miatt, felértékelődött az egészséges élelmiszer.
Mennyire ökotudatosak a vásárlók a csomagolások tekintetében? 2021. október 25.2021. október 25. Szerző: Rik Gabriella 2021. október 25. Élelmiszerek csomagolása tekintetében elméletben ökotudatosak és környezetbarátok vagyunk, gyakorlatban viszont kevésbé.
Wessling: víruskimutatás, mikroműanyagok, közszolgálat 2021. április 16. Szerző: Rik Gabriella 2021. április 16. Covid-kimutatás, mikroműanyagok, élelmiszerbiztonság – erről beszél a WESSLING Hungary az Ökoindustrián.
Már az édesvizeket sem kímélik a mikroműanyagok 2020. június 18.2020. március 20. Szerző: Rik Gabriella 2020. március 20. A SZIE a WESSLING Hungary Kft. szakembereivel karöltve egy szabványosításra alkalmas mintavételi eljárásán dolgoznak.
Együnk kevesebb csomagolást! 2020. június 18.2020. március 16. Szerző: Rik Gabriella 2020. március 16. A csomagolóanyagokból, csomagolószerekből kioldódó anyagok az emberi anyagcserét, hormonháztartást szabályozó szerveket károsíthatják.
„Együnk” kevesebb csomagolást! 2020. július 28.2020. február 13. Szerző: Rik Gabriella 2020. február 13. A kis kiszerelésű termékekre gyakran szigorúbb minőségi követelmény vonatkozik, mint a nagyobbakéra.
Elértek a tótól az asztalig: kitűnő a magyar hal! 2020. június 18.2020. február 6. Szerző: Rik Gabriella 2020. február 06. A halak élőhelyének, a halastavak vizsgálatakor 700 vegyületet elemeztek, és mikrobiológiai vizsgálatokat folytattak.
Több a mikroműanyag a természetben, mint gondoltuk 2020. június 19.2020. január 30. Szerző: Rik Gabriella 2020. január 30. A környezetanalitikai vizsgálatokat is végző laboratórium, a WESSLING Hungary Kft. az elmúlt években több alkalommal is megmérte több hazai folyó mikroműanyag-tartalmát.
Miért ennél csomagolóanyagot?! 2020. június 19.2019. december 5. Szerző: Rik Gabriella 2019. december 05. Az élelmiszerekkel kapcsolatba kerülő anyagokból életünk során közel fél kilónyit is elfogyasztunk…
Boldog hal – elégedett fogyasztó: a Happy Fish projekt zárókonferenciája 2020. június 19.2019. november 25. Szerző: Rik Gabriella 2019. november 25. A projekt fő célja, hogy ne csak a halak, hanem az emberek is egészségesebbek legyenek.