Axiál Kft.

Cím: Szegedi út 147.
Telefonszám: +36 79/525-400

Az AXIÁL Kft. az évek során az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar vállalkozássá nőtte ki magát, a HVG 2013 januárjában közzétett listája alapján társaságunk 2011-ben az ország 174. legnagyobb forgalmú vállalata volt. Ma már nemcsak hazai, hanem külföldi érdekeltségekkel is rendelkezik, ilyen a szlovák HRIADEL’ és a román MUNAX cég, amelyek vállalkozásukhoz hasonló tevékenységeket folytatnak a szomszédos országokban.

Nem utolsósorban szívükön viselik a jövő szakember generációjának képzését is, ebből kifolyólag hozták létre a több elemből felépülő “AXIÁL a Jövő Szakembereiért” programot. A program az ágazati szakemberek elméleti és gyakorlati oktatását szolgálja, valamint több középfokú és felsőfokú oktatási intézménnyel, illetve beszállítóikkal történő együttműködést foglalja magában.

Az elmúlt több mint 29 évre visszatekintve elmondhatják, minden nehézséget átéltek, amit az iparág tartogatott a benne dolgozók számára, ugyanakkor szeretettel gondolnak vissza a küzdelmekre, a tapasztalatokra és élményekre, amelyek mind a mai napig meghatározzák személyes és szakmai filozófiájukat is. Ezt, a szüntelenül szem előtt tartott meggyőződésüket a tevékenységük mottójául választott Henry Ford idézet adja vissza hűen:

 

„A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.”