FlexLink Systems Kft.

Cím: Budapest, Rokolya utca 1-13
Telefonszám: +36 (20) 666 7008

A FlexLink világszínvonalú gyárautomatikai szakértő. Innovatív, automatizált megoldásokat kínálnak együttműködve a globális ügyfelekkel az áruk intelligensebb, biztonságosabb és alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett történő előállítására. 1980 óta megoldásaik lehetővé tették a gyártók, a gépszolgáltatók és a rendszerintegrátorok számára, hogy átvegyék a termelés hatékonyságának irányítását. Vezető szállítója a csúcskategóriás megoldásoknak az olyan feldolgozóiparban, mint az élelmiszer, ital, személyes gondoskodás, egészségügy, autóipar és elektronika.

A partnerhálózat a FlexLink üzleti modelljének alapvető stratégiai eleme 1980 óta kezdődött, lehetővé téve a vállalat számára, hogy világszerte több mint 60 ország gyáraiban fokozza a hatékonyságot. A FlexLink széles ügyfélkört szolgál ki, a helyi gyártóktól a globális vállalatokig, a végfelhasználóktól a gépgyártókig.

40 év tapasztalatával és számos különböző iparágban szerzett projekt tapasztalattal a FlexLink tovább javítja a vonal hatékonyságát és termelékenységét, kihasználva a kiváló minőségű termékeket és az elkötelezett alkalmazottakat.