KBFI-UNIO Kft.

Radioaktív anyagok, csomagok biztonságos, előírásszerű közúti és légi szállítása

 A KBFI-UNIO Bányászati Technológiai Fejlesztési Kft. radioaktív anyagot tartalmazó küldeménydarabok (7-es osztály) közúti és légi szállítását végzi.

Cégük rendelkezik az ehhez szükséges engedélyekkel, megfelelően képzett személyekkel, szállítási eszközökkel. A légi feladáshoz szükséges ismert szállítói minősítést KC (Known Consignes) a Légügyi Kockázatértékelési Hatósági Főosztály és a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, a vállalkozásunk Csepel Művek területén lévő telephelyére megadta.

Tevékenységük kiterjed a sugárforrások feladására, illetve külföldről érkező radioaktív anyagok fogadására és megfelelő tárolására is. Ennek kapcsán vállalják a veszélyes áruk közúti szállítása esetén cégek, vállalkozások részére a szállítási biztonsági tanácsadást. Rendelkezésre állnak egyedi sugárzásjelző mérőrendszerek kialakításában, telepítésében, vállalják az izotópok ki-be szerelését, mérőeszközökbe, vizsgáló berendezésekbe.

A KBFI-UNIO Kft. vevőközpontú, piaci stratégiájának alapvető eleme a szolgáltatás-minőség színvonalának folytonos fenntartása, illetve növelése, és így a versenyképesség állandó biztosítása. Ehhez eszközként alkalmazza a nemzetközi követelményekkel összhangban levő folyamatorientált minőségirányítási rendszert.

.

KBFI közúti szállítás légi szállítás logisztika radioaktív szállítás
..