fbpx

CNI Kft.

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 13.

A CNI Nyomda- és Csomagolóipari Termékek Kereskedelme és Szolgáltató Kft. 2006-ban alakult Tiszaújvárosban.

Fő tevékenységi köre a nyomdaipari festékek és hígítók gyártása és forgalmazása. Elsősorban oldószeres és vizes bázisú festékek színre keverése a jellemző, de termékpalettáján megtalálhatóak a fémdekorációs, az ofszet és UV festékek, melyek keverését a cég igény szerint végzi. 

 

A nyomdaipari hígítók gyártása tiszta alapanyagokból, főként víztelen szeszből történik, de jelentős mennyiségű lassító, gyorsító gyártására és értékesítésére is sor kerül.

A nyomdaipari hígítók mellett ipari hígítók, mosó- és tisztító folyadékok, szélvédőmosó folyadékok gyártása valamint IPA, aceton forgalmazása is a cég tevékenységi körébe tartozik. A lakossági hígítók gyártásával és forgalmazásával az utóbbi években bővült a cég profilja.

A CNI Kft. többféle nyomda- és csomagolóipari terméket forgalmaz, mint például hideg és meleg prégelő fóliák, törlőkendők, klisék. Legújabb termékei közé a TTR szalagok, a nyomtatott és nyomatlan etikett címkék tartoznak, kiegészülve az ezek nyomtatására szolgáló nyomtatógépek forgalmazásával, azok alkatrészellátásával és teljes körű szervízelésével.

Szolgáltatásai közül a szódabikarbónás raszter henger tisztítás illetve a megrendelők receptúrája szerinti bérgyártások emelhetők ki.

A cég szorosan együttműködik a cseh és a szlovák CNI-vel, ahol összesen 100 nyomdaipari szakember dolgozik és cserél tapasztalatot a forgalmazott termékekről, amelyek beszerzését a cég vezetése közösen végzi. Beszállítóink technikusaival is szoros kapcsolatot ápolunk, és gyakran látogatjuk együtt a magyar nyomdákat.

A magyarországi forgalom mellé társul a testvérvállalatok kiszolgálása is, de emellett egyre nő az export forgalom Ukrajna, Románia és Szerbia felé is.

A testreszabott és rugalmas kiszolgálás és a nemrég bevezetett ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer is a vevők elégedettségét szolgálják.

A cég nyitott az új termékek, receptek bevezetésére, gyártására, ennek érdekében több beruházást is végrehajtott az utóbbi években. Talán ez is a kulcsa a folyamatos növekedésnek, amit a CNI Kft. a gazdasági válság éveiben ért el.

 

További információkat az érdeklődők a www.cni.hu oldalon találnak.

 

 

 

TÜV Tanúsítvány