fbpx

Egy év – két díj

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 10.

A rangos Global KAIZEN Award verseny idei győztesének az Ardagh Glass Packaging (AGP)-Lengyelországot nyilvánította a zsűri. A bejelentésre a portugáliai Lisszabonban rendezett gálán került sor november 21-én. Ez az eredmény követi az AGP-Lengyelország korábbi diadalát, amikor megnyerte a fődíjat a verseny országos szakaszán idén februárban. Ez alapján válhatott jelöltté a díj globális változatára. Így a vállalat mostanra nemcsak Lengyelországon belül bizonyította rátermettségét a KAIZEN módszertan legjobbjaként, hanem globális szinten is.

díj

Az Ardagh ​​Group a fenntartható, korlátlanul újrahasznosítható fém- és üvegcsomagolások globális szállítója a márkatulajdonosok számára szerte a világon. A piacvezető innováció, a minőség és az ügyfélszolgálat következetes törekvése, amelyet az embereikbe és folyamataikba való befektetés támogat, minden tevékenységük alapja.  Az Ardagh 16 országban 63 fém- és üveggyártó létesítményt üzemeltet több mint 20 000 embert foglalkoztatva, 9 milliárd dollárt meghaladó árbevétellel.

A Kaizen alapelveit a japán Masaaki Imai fektette le a közel három évtizeddel ezelőtt megjelent könyvében, ami a „Kaizen: The Key to Japan’s Competitive Success” címet viselte. Ebben a könyvben találkozott először a nyugat a KAIZEN fogalmával. Napjainkban a világ minden táján a szervezetek hosszú távú versenyképességi stratégiájának egyik alappilléreként ismerik. Az üzletfejlesztés egyik rendszerszintű megközelítésének tartják.

Czékus Mihály