fbpx

Csomagolóipari hét Párizsban

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 10.

Kiállítók szempontjából teltházra számíthatnak azok, akik ellátogatnak 2024. január 17-én és 18-án a Paris Packaging Week-re, amelynek a helyszíne a Paris Expo Porte de Versailles lesz. A szervezők napokban történt közlése szerint mind a 650 kiállító stand gazdára talált. A párizsi esemény alapjában véve egy négyszekciós rendezvény, ugyanis négy speciális csomagolást igénylő ágazat (a szépség-, a luxus-, a prémium-ital- és aeroszol / adagolók) legjelentősebb képviselői lesznek jelen az eseményen. Ez nem csak a látogatóknak előny, hanem a kiállítóknak is, hiszen lehetővé teszi az iparágak közötti hálózatépítést. Párizs az a hely, ahol a márkák, tervezők és csomagolásgyártók minden trend élvonalában szeretnének maradni.

A rendezvény küldetésének alapvető része, hogy segítse a szépség-, luxus-, ital- és aeroszol csomagoló közösségek jövőképét. Ez új technológiák, új anyagok, új innovációk további felfedezését jelenti. A jövő januári kiállításon az iparági befolyásolók és vezetők következő generációja kerül a fókuszba.

A kiállítást innovációs galériák és hálózatépítő események átfogó programja egészíti ki.

A rendezvény honlapján www.parispackagingweek.com lehetőség van ingyenes látogatói jegyre történő regisztrációra. Azok a cégek, amelyek kiállítóként érdeklődnek az esemény iránt, már regisztrálhatnak a 2025-ös kiállítói listára.

Czékus Mihály