fbpx

Átadták az európai csomagolásfejlesztési központot

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 11.

A SIG Group AG a közelmúltban a németországi Linnichben 10 millió eurós beruházás eredményeként felavatta az európai csomagolásfejlesztési központját. A központ felgyorsítja az új és leginkább fenntartható csomagolási fejlesztéseket. Az új központban a legmodernebb extrudálási technológiával folyik a termelés. A gyártás a legfejlettebb minőségmérő rendszerekkel és vizsgálóberendezésekkel párosul. 

csomagolásfejlesztési központot
A beruházás a legújabb és leghatékonyabb energiaszabványok szerint valósult meg.

A fenntarthatóbb csomagolási lehetőségek iránti kereslet növekedésével az új csomagolásfejlesztési központ felgyorsítja az innovatív csomagolási formátumok és anyagok fejlesztését, így tovább erősítve a SIG vezető pozícióját a fenntartható csomagolási megoldások terén. A beruházás legújabb és leghatékonyabb energiaszabványok szerint valósult meg.

A fejlesztést az indokolták, hogy a mai rohanó élelmiszer- és italiparban létfontosságú, hogy egy lépéssel előrébb tudjanak lenni a versenytársaiknál az új termékek és csomagolások fejlesztésében. Az új központ lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességgel, teljes körű megoldásokkal tudják támogatni az ügyfeleiket. Még gyorsabban és hatékonyabban tudnak majd új csomagolási megoldásokat és innovatív csomagolóanyagokat kifejleszteni és validálni. 

Czékus Mihály