fbpx

Még nem maradt le a Sirha Budapest kiállítói kedvezményről

Írta: Csomor Zsolt - 2021 június 08.

A közép-kelet-európai régió élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari, csomagolóipari és gasztronómiai szakembereinek találkozóhelye, a Sirha Budapest 2020. március 22-24. között zajlik A kiállítás első kedvezményes jelentkezési határideje július 15.

 

Érdemes mielőbb jelentkezni

Az üzleti és mindennapi életet jelenleg is nagyban befolyásoló vírushelyzet az elmúlt több mint egy évben jelentős kihívások elé állította mind a szállodákat és vendéglátóipari egységeket, valamint ezek, szolgáltatóit, eszköz- és alapanyag-beszállítóit.

 

vendéglátás teríték kiállítás
Kép forrása: Sirha Budapest

 

Éppen ezért a kiállításoknak az eddiginél is fontosabb szerep jut, hiszen az üzleti kapcsolatok ápolása és új partnerek keresése mellett a hazai és nemzetközi piac szereplői ezen a fórumon oszthatják majd meg egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat az újraindulásról.

A régiós vezető szerepet betöltő Sirha Budapest kiállításra már zajlik a jelentkezési időszak, melyen az első kedvezményes határidő július 15. Azok a vállalatok, amelyek eddig elküldik kitöltött jelentkezési lapjukat, a szervezők 20% kedvezményt biztosítanak a négyzetméterárakból – olvasható a Trademagazin oldalán.

Természetesen egy kiállítási részvétel számos személyes kontaktussal jár, ezért a szervezők létrehoztak egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet. A szabálykönyv részletes tartalma megtalálható a Sirha Budapest weboldalán.

A Sirha Budapest a korábbi években megszokott módon világszínvonalú versenykínálattal, színes konferenciaprogrammal és üzleti találkozóval várja majd a szakembereket. A konferenciateremben három napon keresztül olyan témákban zajlanak majd előadások, mint az újrakezdés problémái, az új helyzet kihívásai, a piaci átrendeződés vagy a munkaerőpiaci helyzet. Szó esik majd a közétkeztetés új tendenciáiról vagy a fenntartható vendéglátásról is.

A versenyhelyszínen pedig többek között a Sirha Budapest Desszert Verseny és a Közétkeztetési Szakácsverseny kerül megrendezésre, de cukrász- és pékbemutatók is várják majd a látogatókat. Az új kapcsolatok kialakításának támogatása szellemében pedig 2022-ben is sor kerül a PRIMOM Alapítvány által megrendezett B2B találkozóra, melyen legutóbb 128 résztvevő összesen 196 találkozót bonyolított le.