fbpx

Ricoh Hungary Kft.

Írta: Szerkesztőség - 2013 december 13.

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

 

Ricoh Hungary Kft.

 

A Ricoh Csoport 1995-ben alapította meg 100%-os tulajdonú magyarországi leányvállalatát. A Ricoh Hungary Kft. mára a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált: árbevétele a 2012-es pénzügyi évben 2,4 milliárd forint volt. A Ricoh Hungary Kft. közvetlenül rendelkezésre áll ügyfelei számára, de a Ricoh termékek és szolgáltatások az ország minden pontján megtalálható Ricoh márkakereskedőkön keresztül is eljutnak a felhasználókhoz.

A Ricoh Hungary Kft. nagy hangsúlyt fektet a környezetre és a társadalomra gyakorolt hatások csökkentésére, minden tettében megjelenik a társadalmi felelősségvállalás, kiemelt figyelmet fordít az etikus üzleti magatartásra.

Cégünk rendelkezik az ISO 9001:2008 minőségirányítási, az ISO 14001:2004 környezetirányítási és az ISO/IEC 27001:2005 információbiztonsági szabvány szerinti tanúsítványokkal.

 

 

Nyomdai megoldások

 

A Ricoh elhivatott, nyomdai rendszerekkel foglalkozó csapata mindazokat a szolgáltatásokat, technológiát és támogatást nyújtja, amelyek mind a kereskedelmi, mind a vállalati nyomdai piac igényeit kielégítik, alkalmassá téve így őket arra, hogy minden új üzleti lehetőséget kihasználhassanak. A Ricoh a digitális nyomdai rendszerek teljes körű és szolgáltatásorientált megoldása. A Ricoh tisztában van azzal, hogy a nyomdai iparágban a vállalatoknak egyre gyorsabban kell válaszolniuk az ügyfelek igényeire. Új igényekkel és elvárásokkal szembesülnek, ezért olyan megoldásokra van szükségük, amelyek elérhetőek a számukra, és könnyű őket adaptálni. Széles körű digitális nyomdagép- és szoftvermegoldás-portfóliót kínálunk nyomdáknak Európa-szerte, illetve tanácsadással segítünk ügyfeleinknek felépíteni digitális nyomdai tevékenységgel foglalkozó vállalkozásaikat.

Kérem, tekintse meg alább a Ricoh nyomdai portfólióját.

 

 

Ricoh Hungary Kft.

2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 14.

www.ricoh.hu/terkep

Tel.: +36 23 806 800

Fax.: +36 23 806 801

Web: www.ricoh.hu

E-mail: [email protected]