fbpx

Újságírókat tüntetett ki az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés

Írta: Szerkesztőség - 2014 június 27.

Tizedik születésnapja alkalmából Zöld Szemüveg-díjjal és elismerő oklevéllel tüntetett ki újságírókat az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ). A non-profit szervezet így köszönte meg a környezettudatosság népszerűsítéséért végzett munkát kilenc újságírónak és egy szerkesztőségnek. Az IKSZ munkájának egyik fontos eleme a társadalmi szemléletformálás és a lakosság környezettudatosságának erősítése.

 

Az IKSZ óvodai – iskolai gyűjtőakciói és látványos kültéri kiállításai mellett a sajtó munkájának köszönhetően egyre több emberhez jutott el az üzenet, így az elmúlt tíz évben Magyarország nagyot lépett előre az italos kartondobozok gyűjtésének területén.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés éppen ezért a maga lehetőségeihez mérten tizedik születésnapja alkalmából köszönetet mondott azoknak az újságíróknak, akik a szelektív hulladékgyűjtés ügyét éveken keresztül nagy odafigyeléssel, szakmai alapossággal és odaadással közvetítették a lakosság felé.

Az IKSZ az általa alapított Zöld Szemüveg-díjjal és elismerő oklevéllel jutalmazta a következő újságírókat:

 

Zöld Szemüveg díjazottak: Gerenday Bars Ágnes, Baka Éva, Szabó Gábor, Sarkadi Péter, Bálint Tóth János, Hargitai Miklós

 

Bálint Tóth János – TransPack Magazin

 

János a Transpack Magazin munkatársaként nagy segítségére volt az IKSZ-nek abban, hogy az iparág szereplőihez eljuthasson az Egyesülés eredményeinek, kezdeményezéseinek híre.

 

Forrás:http://greenfo.hu/hirek/2014/06/26/a-greenfo-is-zold-szemuveges