BEST PRINT HUNGARY – A nyomtatott termékek ünnepe

Írta: Szerkesztőség - 2015 január 30.
Az ágazat legrégebbi és legrangosabb szakmai megmérettetése, a Pro Typographia verseny – ahogy arról tavaly év végén hírt adtunk – ettől az évtől kezdődően BEST PRINT HUNGARY néven folytatódik.  A megújulás célja, hogy dinamikát és friss lendületet adjunk a nyomtatott kommunikáció megmérettetésének, és miközben megőrizzük az arra érdemes hagyományokat, teret biztosítsunk a  nyomdatermékek XXI. századi újdonságainak bemutatására. Éppen ezért kibővítettük a kategóriákat: immáron szita- és flexótermékekkel, továbbá kiadványszerkesztők, grafikusok printmegoldásaival is lehet nevezni.
A legfontosabb tudnivalók a Best Print Hungary kapcsán:
Nevezés: a versenyre a 2014. év január és december között készült termékekkel lehet nevezni.
Jelentkezési határidő: 2015. február 12.
Jelentkezés módja: kizárólag online az www.bph.hu oldalon, ahol a nevezéshez szükséges valamennyi dokumentum megtalálható.
Kategóriák: tíz kategória és azon belül néhány alkategória közül választhatja ki mindenki az általa készített nyomdatermék számára legmegfelelőbbet (a részleteket megtalálják a www.bph.hu oldal Versenyszabályzat menüpontban).
Nevezési díj: három vagy annál több benevezésre kerülő pályamű esetében további kedvezményt biztosítunk (a részleteket megtalálják a www.bph.hu oldal Nevezési díjak menüpontban).
Zsűrizés: a beérkezett pályaművek elbírálására március első harmadában (március 9-11.9 kerül sor.
Eredményhirdetés: 2015. április 15., a PPDExpo keretei között
Kiállítás: a PPDExpón nemcsak a díjnyertes termékek kerülnek kiállításra, hanem az összes beérkezett pályamű.
Bizonyítsuk be közösen, hogy a print él, ez a verseny pedig a print legkiválóbb magyarországi képviselőinek és termékeinek ünnepe!