KUKA vs. Timo Boll – A visszavágó

Ember és robot; a profi asztalitenisz játékos Timo Boll közreműködésével zajló KUKA kampány 2014-ben számos díjat besöpört (imázsfilm kategória). Egy évvel később 2015-ben “Man vs. Machine” mottóval egy visszavágóra készülünk. 

 

A “The Duel” című reklámfilmre épülő kampányban a profi asztaliteniszező áll ki a KUKA leggyorsabb robotjával szemben. A film 2014 márciusától lepte el az internetet, az időzítés a KUKA új sanghaji gyártóhelyének megnyitása volt – a cég reklámarca Timo Boll. 
 
Emlékeznek? Az interneten közel hat millióan látták, hogy a 2014-es mérközésen a robot alul maradt Timo Boll-al szemben. Most, egy évvel később a KUKA KR Agilus készen áll a visszavágóra: bebizonyítja a gyorsaságát, precizitását az asztali tenisz bajnokkal szemben. Ezúttal egy teljesen új koncepcióban áll majd egymással szemben a két profi, a mérközés neve “The Revenge”. Érdekli Önöket egy kis ízelítő? A robot vs. ember játékába beletekinthetnek itt: 
 
A filmet Sofiában forgatták le, egy high-tech kamera segítségével, az Agiluson látható “HRC kezet” a KUKA partnere, a Schunk biztosította. 
 
A teljes versenyt 2015. március 11-én ezen a csatornán tudják megtekinteni: http://www.kuka-timoboll.com
robot robotika