fbpx

Fókuszban a növekvő gyógyszerbiztonság és nyomon követhetőség

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 12.

2019. február eleje kiemelt dátum a gyógyszeripar szereplőinek naptárjában, hiszen ettől a dátumtól kezdődően egy kétdimenziós és egy manipulálás elleni vonalkóddal is el kell látni majd a vényköteles gyógyszerek csomagolását amellett, hogy ezzel egyidejűleg az ellátási láncok szereplőinek kapcsolódniuk kell az európai adattároló rendszerhez.

 

Milyen további feladatok elé állítja az új szabályozás az iparág szereplőit: a gyártókat, nagykereskedőket és a gyógyszertárakat? Mik a hamisítás elleni küzdelem jelenlegi eredményei és a nagykereskedelmi minőségbiztosítás feladatai a szérializált termékeket illetően? Ezekre és még sok más gyártástechnológiai kérdésre is kaphatunk választ a közelgő PHARM Connect Kongresszus programkínálatát böngészve, hiszen a 2019. március 12-13-án megrendezésre kerülő kongresszus kiemelt célja, hogy bemutassa és felkutassa a gyógyszeripar, valamint a biotechnológiai szektor újdonságait, legfontosabb aktualitásait. A terület szakembereivel folytatott nyitott dialógus során sor kerülhet a nemzetközi tapasztalatok megosztására és számtalan további partnerség megalapozására is a két nap alatt.

 

Az ígéretes program mellett számos olyan vezető gyógyszeripari szolgáltatóval egyeztethetnek személyes találkozókat az ide látogató szakembereknek, mint a svájci székhelyű Aptar Pharma, a magyar Com-Forth Ipari Informatika, a Patent Kft, a német Fette Compacting, az Európában francia székhellyel rendelkező Kaiser Optical Systems, a Plastrade Packaging és partnerei, a RÖCHLING Pharma és SILGAN Dispensing Systems, az olasz Siempharma, a holland SHIELD Scientific, a svájci Hamilton, a német PHOENIX group, a francia Groupe JBT, valamint a gyógyszeripar számára is széleskörű szállítmányozási, raktározási és logisztikai megoldásokat kínáló ausztriai cargo-partner.

A PHARM Connect Kongresszus immár kilencedik éve a közép-kelet-európai gyógyszer és biotechnológiai ipar meghatározó üzleti eseménye, melyet kiemelkedő kapcsolatépítő szerepe tett a régió vezető szakmai találkozóhelyévé.

 

Böngéssze tovább a szakmai kínálatot a rendezvény weboldalán, specifikus kérdés esetén pedig kérjen bővebb tájékoztatást a szervezőktől az [email protected] címen!

A szervező – TEG The Events Group – a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségével (MAGYOSZ) együttműködve hirdeti meg minden évben a Közép-Kelet Európai Gyógyszeripari Kiválósági Díjat, melynek célja a kiemelkedő és innovatív megoldások jutalmazása, valamint a jövőbeli fejlesztések előmozdítása. A független szakmai zsűri a koncepciók innovativitását, átruházhatóságát, fenntarthatóságát, költséghatékonyságát értékeli, illetve azt, hogy az ügyfél számára mekkora hozzáadott értéket képviselnek. A pályázatok beadásának határideje 2019. január 31. A pályázatról és a nevezés feltételeiről tájékozódjon a www.pharmconnect.eu weboldalon.