FRUIT LOGISTICA 2019 – a friss zöldség-gyümölcs ágazat vezető üzleti plattformja

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 18.

Ahogy nő a piac, vele együtt növekszik a kereslet is. Az európai fogyasztók által gyümölcs- és zöldségre kiadott pénzösszeggel, ami várhatóan 2030-ra 800 milliárd euró lesz, párhuzamosan nő a FRUIT LOGISTICA kiállítás jelentősége is.

 

A kiállítás a globális gyümölcs- és zöldségkereskedelem vezető szakmai kiállítása, ahol a beszerzők, szortiment managerek, importőrök, és egyéb szakmai látogatók száma évről évre nő. A szakma nagy kihívások előtt áll, hogy hosszú távon, megfelelő, fenntartható ellátási forrásokat találjon és ugyanakkor egyre megbízhatóbb, technológiai értékesítési hálózatot alakítson ki, mellyel az egyre növekvő fogyasztói igényeket ki lehet szolgálni.

2019. február 6-8. között kerül megszervezésre Berlinben a FRUIT LOGISTICA. A zöldség – gyümölcs ágazat vezető kiállításán  130 ország 3.300 kiállítója várja a 78 000 nemzetközi látogatót: termelőket, kereskedőket, értékesítési láncok képviselőit, valamint csomagolási és logisztikai szakembereket.

 

A vásár ideje alatt a szakmai látogatók megismerkedhetnek a zöldség-gyümölcs ágazat teljes spektrumával, amely a friss, a mélyhűtött, valamint convenience termékektől, a csomagolási és szállítási módszereken át, egészen a modern művelési technikáig, illetve az úttörő üvegház technológiáig kiterjed.

A 2019-es FRUIT LOGISTICA vásáron a szakmai látogatók lehetőséget kapnak, hogy különböző megtervezett útvonalakon ismerjék meg a vásár kínálatát. Az Organic Route elvezeti a szakmai érdeklődőket számos minősített bio-termékeket kínáló kiállítóhoz. Egy további útvonal, a Convenience Route, segíti a szakmai látogatókat a friss convenience termékeket értékesítő szolgáltatók felkeresésében.

A TechStage rendezvényen 2019. február 6-7. között minden vásárlátogató meghallgathatja számos innovatív termék technikai bemutatását. A látogatók közvetlen közelről tapasztalhatnak meg nyolc technikai megoldást a következő árucsoportokból: csomagolási technikák és berendezések, csomagolás és csomagolóanyagok, konténerek, paletták és logisztika, művelési technikák, aratás utáni árúkezelés, valamint nyomon követési rendszerek.

Az immár 27. alkalommal megrendezésre kerülő FRUIT LOGISTICA vásár tökéletes platform, nem csak egyes szakmai képviselők megismerésére és kiváló üzleti kapcsolatok létesítésére, hanem a gyümölcs- és zöldség ágazaton belül zajló meghatározó trendek átlátására is, melyben segítenek szakmai belépővel ingyenesen látogatható szakmai programok is, mint a Future Lab, a Tech Stage, a Logistics Hub és a Start-up Day.

 

A kiállításról további információkat kaphatnak a Messe Berlin magyar képviseletén, valamint lehetőségük van kedvezményes áron belépőt vásárolni.

Kontakt:
Messe Berlin magyarországi képviselet
Simon-Lutring Tünde
Tel.: 345-7645
www.nemet-vasarok.hu