fbpx

Vezető minősítést kapott a DHL Supply Chain

Írta: Csomor Zsolt - 2021 július 08.

A DHL Supply Chain, a Deutsche Post DHL Cégcsoport szerződéses logisztikai ágazata vezető besorolást kapott a Gartner 2021. júniusi, logisztikai szolgáltatókra vonatkozó Magic Quadrant elemzésében. A Gartner kutató és tanácsadó vállalat évente értékeli a logisztikai szolgáltatókat világszerte, jövőképük és teljesítésre való képességük alapján.

 

„Már elsőre jól”

Oscar de Bok, a DHL Supply Chain vezérigazgatója kiemeli a társaság erősségeit: „Ügyfeleink magasra értékelik agilitásunkat és alkalmazkodó-képességünket, ami különösen szembetűnő volt a koronavírus-járvány idején.

 

raktár polcrendszer emberek
Kép forrása: DHL

 

A közelség és az ügyfeleinkkel folytatott intenzív párbeszéd révén értjük valódi igényeiket és kihívásaikat, és a legjobb ellátási lánc megoldásokat kínálhatjuk számukra. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy még a járvány idején is gyorsan tudtunk reagálni a felbukkanó kihívásokra. Az új operációk és szállítási megoldások kialakítása – időnként egyetlen éjszaka leforgása alatt – csak fejlett adatanalitikánk, jól képzett kollégáink, és a „Már elsőre jól” vállalati kultúránk segítségével volt lehetséges. Az ellátási láncok digitalizálásában tett előre lepésünk nagyban hozzájárult ebbéli sikereinkhez.” – olvasható a vállalat közleményében.

„Véleményünk szerint a DHL vitathatatlanul a világ vezető globális logisztikai szolgáltatója a fenntarthatóság szempontjából, és ez kifejezetten nagy jutalom számunkra fenntarthatósági törekvéseink fényében, amelyeket olyannyira sikeresen valósítunk meg. Fontos számunkra, hogy ne csak a legjobb ellátási lánc megoldásokat találjuk meg ügyfeleink számára, de ezeket a megoldásokat a lehető legfenntarthatóbbá is alakíthassuk. ESG (Environmental, Social and Governance) és GoGreen programjainkkal segítjük ügyfeleinket fenntarthatósági céljaik elérésében.”

(A Gartner jelentései a Gartner kutatási és tanácsadó szervezetének véleményeit rögzítik, és nem értelmezendők tényfeltárásként. A Gartner nem vállal semmiféle – kifejezett vagy vélelmezett – szavatosságot a jelen kutatási jelentéssel kapcsolatban.)