fbpx

Az FM Logistic nyerte el a legjobb logisztikai szolgáltató díjat kiskereskedelmi ellátási lánc kategóriában

Írta: Szerkesztőség - 2013 december 09.

November 13-án, Amszterdamban, az Airport Steigenberger Hotelben, a 11. alkalommal megrendezett európai 3PL csúcstalálkozón az FM Logistic-ot választották a legjobb logisztikai szolgáltatónak kiskereskedelmi ellátási lánc kategóriában az ágazatban tevékenykedő ügyfelek.

 

Az Eye for Transport által minden évben megszervezett rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet azon logisztikai cégek munkájára, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy kiváló minőségű, érték növelő logisztikai szolgáltatást biztosítsanak ügyfeleik számára.

 

Az FM Logisticot egy 17 tagú bizottság jelölte a díjra öt másik szolgáltatóval egyetemben, akik közül a jelen lévő európai kiskereskedelmi cégek választották meg a kategória győztesének.

 

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy nekünk ítélték a díjat. Az, hogy minket választottak kollégáink közül, egyaránt mutatja ügyfeleink belénk vetett bizalmát, valamint, hogy nagyra értékelik a magas minőségű, folyamatosan fejlesztett szolgáltatásainkat.”jelentette ki Jean-Christophe Machet – CEO, FM Logistic.

 

Az FM Logistic Csoportról

Az FM Logistic számos gyártó és kereskedelmi cég logisztikai partnereként széles körben elismert szakértelemre tett szert fennállásának 45 éve során. Cégcsoportunk több, mint 17 300 főt foglalkoztat, és a 2013 március 31-én zárult pénzügyi évben 10%-os forgalomnövekedést ért el, amivel az éves árbevétel meghaladja az 887 millió eurót.

Bővebb információért kérjük, látogasson el a www.fmlogistic.com 

 

 

E-mail: [email protected]

www.fmlogistic.com