fbpx

Megnyitotta kapuit a Hannover Messe 2019

Írta: Csomor Zsolt - 2019 április 01.

A világ vezető ipari B2B nemzetközi szakkiállítása és vására 2019. április 1-5. között várja az érdeklődőket. A Hannover Messe idei központi témája az ember és a gépek közötti digitális hálózatépítés a mesterséges intelligencia korában.

 

A Hannover Messe kiváló lehetőséget biztosít mindazon cégek számára, akik szeretnék megmutatni innovatív, ipari-technológiai megoldásukat a nemzetközi piacon. Ideális esemény továbbá azon látogatók számára is, akik szeretnék megismerni az új technológiákat, illetve megalapozni, vagy szélesíteni nemzetközi kapcsolataik körét.

A 2019. április 1-5. között megrendezésre kerülő világvezető ipari kiállítása a Hannover Messe, ami keretében az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletember találkozót is szervez.

A Hannover Messe idei központi témája az ember és a gépek közötti digitális hálózatépítés a mesterséges intelligencia korában: lehetőséget ad a különböző iparági innovációk megismerésére a  gépi és virtuális tanulás, a mesterséges intelligencia, az ipari informatikai platformok, a robotika termelésben és logisztikában való alkalmazásának témaköreiben.

Az Enterprise Europe Network szervezésében 15. alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi üzletember találkozón tavaly a több mint 30 országból érkezett 500 cég, közel 700 képviselője folytatott tárgyalást.