fbpx

A csomagolóipar szakembereinek régiós találkozóhelye

Írta: Szerkesztőség - 2020 január 06.

Sirha Budapest

Elindult a szakmai regisztráció a Sirha Budapest csomagolóipari, élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, sütő- és cukrászipari, valamint gasztronómiai szakkiállításra. A rendezvény 2020. február 4-6. között ismét a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban várja a látogatókat.

A Sirha Budapesten minden alkalommal fontos téma a csomagolóipar és a logisztika. Ezt mutatja az is, hogy az év eleji kiállításra jelentkező cégek száma erről a területről már most eléri a legutóbbi alkalommal bemutatkozókét, pedig még több mint két hónap van hátra a rendezvényig.

Ők mintegy 500 négyzetmétert foglaltak le az A pavilonban, ahol helyet kapnak legfrissebb iparági fejlesztések is a Sirha Budapest Innovációs Termékversenynek köszönhetően, melyet a negyedik alkalommal hirdetnek meg a szervezők a Trade magazinnal közösen. A pályázaton külön kategóriában indulhatnak a csomagolóipari és logisztikai vállalkozások termékeikkel és szolgáltatásaikkal, melyeket szakértő zsűri értékel. A pályázat legjobbjai kiemelt helyen lesznek megtekinthetők a rendezvény teljes ideje alatt.

A Sirha Budapest, mint szakkiállítás, fontos fóruma a kapcsolatépítésnek, melyet egy fél napos üzleti találkozó rendezvénnyel is támogatnak a szervezők. Az European Enterprise Network és PRIMOM Alapítvány eseményén előzetes regisztráció után vehetnek részt a szakemberek. Ezen legutóbb 138 résztvevő, összesen 93 találkozón vett részt, melyeknek 53%-a volt nemzetközi. De természetesen a korábban megszokott időpont egyeztetési lehetőség is elérhető lesz a látogatóknak.

A kiállítást számos szakmai program kíséri, 2020-ban szakembereket többek között a Csomagolóipari és Anyagmozgatási Országos Szövetség várja „Csomagolóipar az élelmiszeripar szolgálatában – új követelmények és megoldások” című előadásán, a Felelős Gasztrohős, pedig „Ellenség-e a műanyag?” témában tart konferenciát.

Mindemellett természetesen 2020ban is számos világszínvonalú verseny várja a látogatókat a Sirha Budapesten, hiszen újra a kiállítás ad otthont a Bocuse d’Or magyar döntőjének, a Nemzeti Közétkeztetési Szakácsversenynek, és a Sirha Budapest Desszert Versenynek is. Ráadásul új programmal is bővül a programkínálat, hiszen most először követhetik figyelemmel a látogatók az International Jeunes Chefs Rôtisseurs versenyt, ahol fiatal séftehetségek mérkőznek meg egymással.

Az érdeklődők már regisztrálhatnak díjmentes belépőjükért a www.sirha-budapest.com weboldalon, ahol a programokról is bővebb információkat találhatnak. A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.