fbpx

DorPack mélyhúzó csomagológép – hazánkban egyedülálló

Írta: Csomor Zsolt - 2020 február 12.

A fenntarthatóság elveit szolgálják azok a magas áruvédelmi funkcióval rendelkező és élenjáró technológiai színvonalat jelentő csomagolások, amelyek kivitelezése csomagológépek nélkül elképzelhetetlenek különösen akkor, ha ezek a gépek az ipar 4.0 igényeit is kielégítik.


Bakó-Pallang Alpár, Doroti Pack Kft. minőségirányítási vezetője

A Doroti Pack Kft. 25 év tapasztalattal rendelkezik a síkfóliás mélyhúzó csomagológépek gyártása és szervizelése terén. A vállalat e területen egyedülálló Magyarországon, hiszen hazánkban máshol nem terveznek ilyen jellegű gépeket, ismertette a Sirha Budapest szakkiállításon megrendezett Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség konferenciáján Bakó-Pallang Alpár, a Doroti Pack Kft. minőségirányítási vezetője.

A DorPack síkfóliás mélyhúzó vákuum csomagológépeket elsősorban hús-, tej-, baromfi- és sütőipari cégek rendelik, de autóipari beszállítók, szállodák, nagyüzemi konyhák, éttermek is használják különböző csomagolási feladatok megoldására. A DorPack csomagológépek minden olyan területen alkalmazhatóak, ahol nagyteljesítményű, hatékony, akár vákuumos csomagolás szükséges.

A DorPack csomagológépek gépváza teljes egészében rozsdamentes acélból készül, így hosszú élettartamúak, működésük pedig higiénikus. A gépek kialakíthatók lágy- és keményfóliás használatra, vagy akár azok kombinációjában is duplaszerszámos kivitelben.

A DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológépek alkalmasak védőgázos csomagolásra, aminek köszönhetően az élelmiszerek esetében jóval hosszabb eltarthatósági idő érhető el. A gépeket és a hozzá tartozó csomagolószerszámokat a megrendelő igényeinek megfelelő méretben készíti el a Doroti Pack Kft.

A Sirha Budapest Innovációs Termékversenyének csomagolóipar és logisztika kategóriájában a Doroti Pack robotberakó rendszere az előkelő második helyezést érte el.