fbpx

Autózzon „zölden”, kedvezménnyel

Írta: Csomor Zsolt - 2020 március 27.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben összefogott a MÁV-START és a GreenGo, ennek köszönhetően a fővárosba érkezés után az elektromos autómegosztó cég 10 százalékos kedvezményt biztosít a menetdíjból a 30 napos bérletet vásárlók számára, ha azt a MÁV applikáción keresztül teszik.

A MÁV-START és a GreenGo együttműködésének köszönhetően a rendszeresen helyközi forgalomban utazók számára a helyközi és helyi utazásokat összekapcsolva a két, elkülönülten nyújtott szolgáltatással versenyképes utazási lánc alakulhat ki, ami során csökken a koronavírussal történő megfertőződés esélye.

A kedvezmény érvényesítése roppant egyszerű. A MÁV applikáción keresztül a 30 napos MÁV bérletet vásárlók és azok, akik a rendkívüli tanítási rend ellenére is tanulóbérlettel utaznak, a GreenGo alkalmazásában még az elektromos autóbérlés megkezdése előtt egyszerűen, néhány gombnyomással beállíthatják a szolgáltatást. A későbbi bérlésekre a kedvezmény már automatikusan jóváíródik.

A GreenGo a szokásos rutintakarítás mellett kétnaponkénti antivirális, antibakteriális és gombaellenes fertőtlenítést vezetett be. A cég arra kéri a felhasználókat, ha betegek vagy a betegség tüneteit tapasztalják, autózás helyett hívják fel háziorvosukat vagy a lakossági információs vonalat.