fbpx

Üzenet Solingenből

Írta: Transpack - Hirdetés - 2020 október 24.

Erőteljes külső, innovatív belső – itt az új SECUNORM páros

Csomagbontás hatékonyan, biztonságosan. Ez a MARTOR filozófiája, amely az egyik legnépszerűbb gyártó a biztonsági vágószerszámok piacán. Két legújabb solingeni vágószerszámuk a SECUNORM 525 és a SECUNORM 540 felülmúlja az eddigi célkitűzést, hiszen mindkét vágószerszám szembetűnő tulajdonsága a robusztus kivitel és a nagy vágásmélység.

Különféle vágásmélységek

Masszív alumínium markolatuk és ciánkék színű gombjaik révén úgy tűnik, mintha a két szerszám ikertestvér lenne. Mégis van egy lényeges különbség köztük. Míg a SECUNORM 525 maximális vágásmélysége 21 mm, addig a SECUNORM 540 akár 36 mm-es vágásmélységre is képes. Ez a különbség határozza meg, hogy melyik kés alkalmasabb az adott vágási feladatra.

Sokoldalú felhasználás

A SECUNORM 525 sokoldalúan felhasználható klasszikus vágóeszköz, mely elsősorban az iparban és a logisztikában ajánlott. Többrétegű karton, műanyag pántolószalag, fólia, gumi és PVC vágása sem jelent problémát. A SECUNORM 540 ereje a vékonyabb és puhább anyagok vágásában mutatkozik meg, mint például a habszivacs és a polisztirol, különös tekintettel az építőiparban használt habosított anyagokra.

 

SECUNORM 540

 

Magas szintű biztonság

Az automatikus biztonsági pengevisszahúzó mechanizmus folyamatosan véd a vágási balesetektől. Amikor a kés használója elveszi hüvelykujját a pengekapcsolóról, a SECUNORM 525 és a SECUNORM 540 pengéje is azonnal visszaugrik a késházba a vágási művelet végeztével.

Ezzel a párossal a MARTOR cég folytatja azon célkitűzését, hogy egyre magasabb színvonalú vágószerszámokat fejlesszen.

Megújult külső, biztonságosabb pengecsere

A pengekapcsoló nagyobb és ergonómikusabb lett, ezáltal könnyebbé vált a kés használata. A másik újdonság, hogy a pengecsere gomb révén könnyebb lett a hozzáférés a pengéhez. A pengét mágnes is rögzíti, így megelőzhető a véletlen kiesés. A pengefedél könnyedén felnyitható és lecsukható.

Ezek a kések bizonyítják, hogy a MARTOR nemcsak a biztonságos kézi csomagbontást fejleszti, hanem a kések használatát is tökéletesíti.

 

Hivatalos MARTOR partner Magyarországon:

Protektor 2001 Kft.
1094 Budapest, Tűzoltó u. 59.
[email protected],
www.protektor2001.hu