fbpx

BIREG tájékoztató a fel- és lerakók kötelezettségeiről

Írta: Csomor Zsolt - 2021 július 12.

Július 1-től a BIREG rendszer fejlesztésének folytatásaként a fel- lerakóhelyek engedélykezelésével bővült a BIREG rendszer. Ha szeretne pontos képet kapni a változásokról, érdeklik a legfontosabb határidők, csatlakozzon Ön is az online webinárhoz.

 

autópálya kamion tehergépkocsi pótkocsi

 

Tájékozódjon első kézből a változásokról!

Július 1-től a BIREG rendszer fejlesztésének folytatásaként a fel -és lerakóhelyek engedélykezelésével bővült a BIREG rendszer. A bővítés lényege, hogy a felrakóknak és a lerakóknak a szükséges a CEMT vagy bilaterális engedély, valamint a BIREG fuvarregisztráció meglétét már a BIREG rendszerben kell vizsgálniuk. Az engedélykezelés a BIREG rendszerben történő regisztrációt követően lesz lehetséges

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja (NLV klub) által megrendezett webináron első kézből tájékozódhat a változásokról.

 

A webinár időpontja: 2021. július 13. kedd 13.00-14.00 óra

 

Előadó: Rónay-Tobel Beatrix főosztályvezető, Közúti Közlekedési Ellenőrzési Főosztály Innovációs és Technológiai Minisztérium

Az esemény a Zoom platformján érhető el a regisztráció visszaigazolásában szereplő linken keresztül.

A részvétel NLV Klubtagok számára ingyenes*, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben nem klubtag, a részvételi díj 4.900 Ft+áfa/fő. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadják. A maximális létszám 100 fő.