fbpx

Tovább bővítette hálózatát a logisztikai szolgáltató

Írta: Csomor Zsolt - 2021 szeptember 22.

Németországi növekedési stratégiájának részeként a Raben Group felvásárolta a Luible Logistik GmbH-t. Az európai logisztikai szolgáltató ezzel tovább bővíti szállítmányozási hálózatát a helyi piacon, és erősíti pozícióját a kombinált közúti és vasúti szállításban.

 

A Raben következetesen folytatja növekedési stratégiáját

Az egyesülés nyomán a Rabenhez kerülnek a Luible leipheimi (Bajorország, Schwaben kerület) érdekeltségei és 130 munkavállalója. A családi vállalkozás kiváló stratégiai helyszínen, egy nagy jelentőségű gazdasági térségben, az A7 és A8 autópályák találkozásánál működik.

 

épület park járda fa bokor lépcső
Kép forrása: Raben Group

 

A Luible elsősorban nemzetközi teherszállításra és gyűjtőszállítmányozásra szakosodott, emellett különleges kezelést igénylő, többek között veszélyes áruk disztribúciójának szervezését végzi.

„Örömömre szolgál, hogy a Luible révén tovább bővíthettük a hálózatunkat, hiszen, az első kapcsolatfelvétel valójában váratlanul történt… A koronavírus-járvány idején, egy olyan, kihívásokkal teli időszakban, amikor rendkívül nagy áruforgalom zajlott, a Luible spontán módon kisegített bennünket. Így kezdődtek az első tárgyalásaink, amelyek később egyre intenzívebbé váltak.” – mondta Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója.