fbpx

Új szolgáltatással rukkolt elő a Főtaxi

Írta: Csomor Zsolt - 2022 január 13.

Az üzleti szegmensre koncentrálva a Főtaxi elindította a csomagszállítási szolgáltatását. A Főtaxi GO azonnali futárpostai szolgáltatással szinte mindent szállítanak, ráadásul nemcsak Budapesten, de az agglomerációban is.

 

Akár 10 percen belüli kiállással is rendelhető

Az ügyfelek új elvárásaira válaszul a Főtaxi belépett az azonnali csomagszállítási piacra is. Az új, időgarantált Főtaxi GO futárposta-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában igénybe vehető – olvasható a Főtaxi közleményében

 

furgon teherautó haszongépjármű volkswagen
Kép forrása: Főtaxi

 

A szállítandó küldeményt a megrendeléstől számítva legfeljebb 4 órán belül felveszik, de sürgős szállítás esetén azonnali, vagyis akár 5-10 percen belüli kiállást is vállal a társaság. Az új szolgáltatás ráadásul flexibilis, vagyis a feladó a küldemény felvételétől kezdve a kézbesítés megkísérléséig bármely időpontban rendelkezhet a küldemény címzettjének vagy címének a megváltoztatásáról.

A taxitársaság új szolgáltatásának révén a megrendelők a szerződésektől és más fontos dokumentumoktól kezdve az akár 1 tonnás rakományig szinte bármit feladhatnak. A küldemények – a csomag méretétől függően – motorkerékpárral, személyautóval, furgonnal vagy teherautóval jutnak el a címzetthez Budapesten belül és az agglomerációban.

 

Összeállította: Csomor Zsolt