fbpx

Ma nyitja kapuit a SignExpo és a PPDexpo

Írta: Barna Ferenc - 2022 május 24.

Még soha ennyi kiállító nem vett részt a háromnapos, a budapesti BOK Csarnokban megrendezésre kerülő rendezvényen, mint amennyi most várható – tájékoztatnak a szervezők, egyben felhívják az érdeklődőket a változatos, kötött és folyamatosan elérhető programokkal színesített eseményre.

Expo kártya
Reklámdekorációs – és Print, Packaking & Digital –Nyomdaipari Szakkiállítás

Nyomtasd ki a világod!

A nyomtatóipar legfontosabb trendjeit, leginnovatívabb gépeit mutatja be a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetető SignExpo és PPDexpo.

Sokszor a gépekről és a velük elérhető technológiákról és alkalmazásokról szólnak a kiállítások, és maguk a produktumok indokolatlanul a háttérbe szorulnak.

Most ezen változtatnak, ugyanis egyszerű élettereken keresztül – mint nappali, hálószoba, kültér és tárgyaló – mutatják be a produktumokat, a kiállításon megjelenő vállalkozások által gyártott termékekkel.

A pandémia új vásárlói magatartást alakított ki

A divatipar termékei, a tervezői darabok iránti kereslet az elmúlt években ugrásszerűen nőtt.

A fogyasztók egyre inkább természetes anyagokra vágynak; tanúsított termékeket akarnak, egyediségükre „szabva”. Ez a trend nemcsak a belső terekben, de az öltözködésben is megjelenik.

Az egyediségért hajlandóak akár nagyobb értéket is fektetni nyomtatott termékeikbe.

Így külön teret kap a kiállításon textil-és lakberendezési szektor, ahol a tervezők megmutathatják – a digitális technológia alkalmazásával – milyen lehetőségek kínálkoznak az egyedi igények kielégítésére.

A kiállítás időpontja

Ezen túl számos érdekes program is várja az érdeklődőket, mint a kirakatbaba öltöztető-verseny, járművek optikai frissítése Avery Dennison fóliával, díjátadás, a második nap (25-én) a tervezőgrafika rocksztárjával is találkozhatnak…

Forrás: Sign&Ddisplay
Összeállította: Barna Ferenc