fbpx

Új szintre lépett a Targonca Trade

Írta: Transpack-2022/III. lapszám cikke - 2022 július 06. -Hirdetés

2022. május 10-13. között megrendezésre került az Ipar Napjai szakkiállítás, amelyen „első bálozóként” a kiállítók sorai között szerepelt az ajkai Targonca Trade 2000 Kft. csapata is. A rendezvényre látogatók számára bemutatásra került a HELI család legújabb fejlesztésű Li-ion akkumulátorral szerelt targoncája is.

Milyen célokat tűzött ki a vállalat a kiállítással kapcsolatosan?

A fő irány a HELI termékek megismertetése volt a közönséggel. Szerencsére a mai világban már sokan tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a Kínában készült termékek is lehetnek már ugyanolyan jók, vagy esetleg még jobbak is, mint például egy nyugati gyártó terméke. Az, hogy egy ilyen szakmai rendezvényen van alkalmunk bemutatni személyesen ezeket az eszközöket, megteremti a lehetőséget, hogy a látogatók is megtapasztalják az általunk forgalmazott eszközökkel kapcsolatosan azt, ami miatt mi is hiszünk a kínai HELI termékkínálatában. Bíztunk abban, hogy a meglévő kapcsolataink ápolása mellett új érdeklődések, új partneri együttműködések kialakítására is lesz lehetőségünk.

Mit gondol, elérték ezeket a célokat?

Az nem is kérdés, hogy ezeket a célokat elértük, mondhatni, még a legvadabb elképzeléseinket is túlszárnyalta a kiállítás. Folyamatos kommunikáció, és szakmai tapasztalataink bemutatása állandóan lekötötte a jelenlévő kollégáinkat, amire nagyon büszkék vagyunk, mert nem tudhattuk, hogy a közönség hogyan reagál a jelenlétünkre.

A rendezvényen végig jelen volt a cég egyik tulajdonosa, a vállalat értékesítési vezetője, a marketingosztály főmunkatársa, és négy napra elosztva megjelentek a területi vezetőink.

Ez azt jelenti, hogy a standon átlagosan naponta legalább 4 emberünk folyamatosan jelen volt, hogy szaktudásukkal megválaszolják a lényeges látogatói kérdéseket. A rendezvény végeztével is azon a véleményen voltunk, és a visszajelzések alapján még biztosabbak lettünk benne, hogy egy nagyon jó és professzionális csapat kovácsolódott össze a Molnár család irányításának köszönhetően. Egy szolgáltató szektorban kulcsfontosságú a háttér kialakítása, hogy az, amire vállalkozunk, azt maximális elvárásoknak megfelelően biztosítani is tudjuk. Nos a termékek mellett, ezt a supportot megtapasztalhatták a hozzánk érkezők.

Milyen termékeket mutattak be a látogatóknak?

Kiállítottuk az éppen akciós raktártechnikai eszközeinket, és a két sikertermék mellett a HELI termékpaletta egy új színfoltját, a Li-ion akkumulátorral szerelt villástargoncánkat is, ami a tavalyi környezetvédelmi akciónkat követően új fejlesztéseken ment keresztül.

Azt tudni kell, hogy ezek a termékek már speciálisan arra lettek fejlesztve, hogy ne csak megkönnyítsék, hanem segítsék is a felhasználókat a feladataik elvégzésében. A mai felgyorsult világban már rá vannak szorulva a logisztikai dolgozók, hogy az elvégzendő feladatokat a lehető leggyorsabban, és az elvárásoknak megfelelő precizitással hajtsák végre. Ehhez természetesen az eszközöknek is alkalmazkodniuk kell. A rengeteg vásárlói visszajelzésnek köszönhetően, a gyártó napról napra fejleszti a termékeit, hogy a piaci igényeket maximálisan kielégítsék a HELI anyagmozgató eszközei. Bizonyos korlátok között, a lehetőségeknek megfelelően, ezeket a fejlesztéseket prezentáltuk a kiállított gépekkel.

Minden az elképzeléseknek megfelelően alakult?

Már most, pár héttel az esemény végeztével is mondhatjuk, hogy születtek win-win szituációk partnerekkel és más szolgáltatókkal egyaránt. Ebből a szempontból külön öröm, hogy sikerült olyan kapcsolatokra szert tenni, amire a rendezvényen való részvétel nélkül valószínűleg nem került volna sor. Úgyhogy ahhoz képest, hogy ez volt számunkra az első országos szintű kiállítás, amin képviseltük termékeinket, maximálisan elégedettek lehetünk, és bízunk benne, hogy egyre többen szimpatizálnak velünk és a termékeinkkel egyaránt.

Emelkedjünk együtt!
www.targoncatrade.hu
[email protected]

Gyarmat Ádám