fbpx

Gombostűt biztonságos, praktikus élményként

Írta: Transpack-2022/III. lapszám cikke - 2022 július 21.

Ha valami nem változott az utóbbi évtizedekben a csomagolástervezésben, az a gombostűk piaca. Ma is döntően a kis, vékony kartondobozos megoldások ismertek – azaz mégsem!

A Venus Traders alapos kutatás és kísérlet után arra jutott, hogy olyan, kellemes vásárlói élményt kell teremtenie, ami nemcsak a használat kényelmét és biztonságát teremti meg (hiszen adott esetben kellemetlen kis balesetet okozhatnak a gombostűk), hanem olyat, ami egyben esztétikus is. A gombostűk csomagolását azután tervezték meg, hogy alaposan megvizsgálták, mit jelent a márka és milyen termékek vannak a piacon.

Ők is azt tapasztalták, hogy gyakran bonyolult a régi csomagolások használata, és nem is mindig megy anélkül, hogy a vevő-felhasználó megszúrná az ujját. A cél itt az volt, hogy a gombostűk csomagolása könnyen kezelhető, biztonságos és interaktív legyen, különösen az általános, közép- és felsőfokú iskolákba járó gyerekek-fiatalok számára.

A doboz nyitása olyan, mint amikor a katicabogár próbálgatja a szárnyait elrepülés előtt. A dobozban a 4, oldalanként 2 parafaszelet ki- és befordítható. Ezekre kerülnek a tűk, amik akkor sem esnek ki a parafa lemezből, ha a doboz felborul. A doboz felső rétege továbbá mágneses, így gyorsan és biztonságosan összeszedhetőek a szétszórt tűk.

gombostű csomagolás