fbpx

Ingyen kipróbálható pneumatikus hulladékbálázó gépek

Írta: Kiss Bertalan - 2023 november 14.

A hazai Prosystem Print Kft. a sűrített levegővel működő Mil-tek hulladékbálázó gépek forgalmazója, amely most egy helytakarékos, csendes és környezetbarátabb megoldást ajánl díjtalan kipróbálásra az ügyfelek számára.

A levegő erejével

A pneumatikus, azaz sűrített levegővel működő bálázók tetején található felső hengerben, a rendszer fokozatosan növekvő nyomást hoz létre, amely lenyomja a préslemezt.

gép hulladékbálázó targonca
Kép forrása: Prosystem Service Kft.

A préslemez által nagyon szorosan összepréselt hulladékból szépen és egyenletesen formázott hulladékbálák keletkeznek, melyek mozgatása és végül elszállítása nagyban megkönnyíti egy vállalkozás életét. A kész bálák pántolása még a gépen belül megtörténik. Sőt, a sűrített levegős hulladéktömörítő présgépek energia-felhasználása akár 60 százalékkal is kevesebb lehet, a szabadalmaztatott ECODrive rendszernek köszönhetően, nincs hidraulika-olajcsere és még csendesebbek is. A szelektíven gyűjtött, majd tömörített hulladékkal Ön is hozzájárulhat a környezetbarát újrahasznosításhoz. Januártól akár ingyen kipróbálhatja a Prosystem Print Kft. által forgalmazott Mil-tek bálázók egyikét.