fbpx

Drupa – hamarosan ismét találkozhat a világ nyomdaipara

Írta: Csomor Zsolt - 2024 május 14.

2024. május 28. és június 7. között a megatrendek, a fenntarthatóság és a digitalizáció jegyében találkozik a nemzetközi nyomtatási és csomagolási ágazat Düsseldorfban. Az iparág nemzetközi döntéshozói a drupán ismerhetik meg az aktuális technológiai trendeket és legfrissebb innovációkat.

A világ vezető nyomtatástechnológiai szakvására

50 ország több mint 1700 kiállítója mutatja be termékeit, szolgáltatásait és a jövő nyomdaiparának megoldásait, így a világ vezető nyomtatástechnológiai szakvására ismét az inspiráció, az innováció, a tudástranszfer és az intenzív kapcsolatépítés elsőszámú platformja lesz – olvasható a BD-Expo Kft. közleményében.

robot

A kiállítók kínálata mellett a drupa ismét számos különbemutatóval készül, ahol az iparág legfőbb trendjeire koncentrálnak. A kiállítás öt különleges fóruma új távlatokat nyit meg, és mély betekintést nyújt a jövő nyomda- és csomagolóiparába, a hálózati technológia éllovasainak elképzeléseibe:

drupa cube – a jövőorientált tartalmak központi színtere,

drupa dna – az iparági startupok, fiatal tehetségek, induló és már ismert vállalkozások bemutatkozása,

touchpoint packaging – a jövőbe mutató és intelligens csomagolási megoldások,

touchpoint textile – a nyomtatási és kikészítési technológiák, a munkafolyamatok, a piaci trendek és a fenntarthatóság platformja,

touchpoint sustainability – minden, amit tudni lehet a körforgásos gazdaságról és a fenntartható nyomdaiparról.

Legyen ott, amikor a világ minden tájáról érkező szakemberek Düsseldorfba érkeznek, hogy részesei legyenek a nyomdaipari technológiák világszerte legnagyobb seregszemléjének! Fedezze fel, ahogyan az innovációk megváltoztatják az ipart, és hasznosítsa a vezető szakmai tudásbázis és intenzív networking nyújtotta lehetőségeket!

Vásárolja meg belépőjegyét már most!