fbpx

Frissíti gépjárműflottáját a Tesco – ön is licitálhat rájuk

Írta: Szerkesztőség - 2024 szeptember 17.

A Tesco ismét korszerűsíti a járműparkját. Az online vásárlások során rendelt árut a már bevált IVECO és Mercedes-Benz (forgalmi engedély szerint SOLOMON) márkájú, hűtős kisteherautókkal szállítják ki a vevőknek. A lecserélt gépjárműveket online aukció keretében értékesítik, helyüket pedig ugyanilyen, de vadonatúj kisteherautók veszik át.

A Tesco állandó partnere árveréseknél az Intergavel

A flotta régebbi generációhoz tartozó, lecserélt járműveit a vállalat környezettudatosságra és fenntartható működésre való törekvésével összhangban online aukcióra bocsátják, hiszen más vállalkozások számára ezek még tökéletesen használhatók. Az árverezés oka az áruházlánc számára előírt, meghatározott futásteljesítményt követő kötelező csere.

mercedes kistehergépkocsi
Képek forrása: Intergavel

Két helyszínen lévő kisteherautókra licitálhatnak az érdeklődő vállalkozások, a budaörsi telephelyen található járművek aukciója már fut, a budapesti helyszínen megtekinthető hűtős kisteherautók árverése pedig e hét szerdán indul.

iveco kisteherautó
Képek forrása: Intergavel

A Tesco állandó partnere az árverések szervezésében az Intergavel Aukciószervező, Szolgáltató Kft., amely 2005-től bonyolít online aukciókat. A brit tulajdonú kiskereskedelmi lánc részére az első árverést már több mint egy évtizede szervezték. A használaton kívül helyezett eszközök, berendezések értékesítésére kiválóan bevált ez az átláthatóságot és tiszta versenyt biztosító, mind a megbízó, mind a vevők szempontjából kedvező módszer – az online aukció.

Összeállította: Csomor Zsolt