fbpx

Az italóriás is a bag-in-box csomagolást választotta

Írta: Molnár Tamás - 2024 szeptember 22.

Az Alesayi Beverage Corporation nevű italgyártó bővítette termékportfólióját, melyek csomagolásához a szaúd-arábiai SIG vállalat bag-in-box csomagolását választotta. Az új termékeket szállodákba, éttermekbe és kávézókba kerülnek.

Óriási méretű gyáregységbe kerül a rendszer

A SIG kezdetben az Alesayinek először a SIG SureFill 42 Aseptic töltősorát szállítja, valamint a 10 literes SIG zacskókat a SIG 2Pure Film kiegészítésével, amely egyrétegű, kifejezetten vízhez kifejlesztett fólia. Ez a csomagolás ideális választás, mert veszteség nélkül megőrzi a benne lévő folyadékot minőség- és ízromlás nélkül, akár egy évig is. A 10 literes zacskók SIG OptiTap 2300-as kiegészítőkkel vannak ellátva. Ez egy önzáró, hüvelykujjal működtethető billenőszeleppel rendelkező adagoló a folyadékok egyszerű, pontos adagolásához.

A cég mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfeleinek biztosítani tudja a SIG fenntartható csomagolási portfólióját, beleértve az aszeptikus kartondobozokat, a bag-in-box-ot és a kiöntős tasakot. Az új bag-in-box rendszert az Alesayi Beverages a több mint 98 000 m2-es gyáregységében állítják üzembe a már meglévő futószalag rendszerhez – olvasható a PackagingINSIGHTS oldalán. Az Alesayi ezzel a csomagolással képes kielégíteni a HorRecCa piac különböző üzleti igényeit, kezdve a vízzel, majd áttérve a gyümölcslevekre és fűszeres szószokra.