fbpx

Október 1-én megnyitja kapuit az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA szakkiállítás

Írta: Transpack - Hirdetés - 2024 szeptember 26.

2024. október 1-3. között közel 100 kiállítóval, gazdag szakmai programkínálattal várja a látogatókat az első ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi környezetipari, hulladék-, vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Kiállítók:

A bemutatkozó kiállítók többek között felölelik a hulladék- és vízgazdálkodás, kármentesítás, zaj- és levegő-tisztaság védelem, energiahatékonyság, ökoinnovációk témaköröket. A kiállítás díszvendége, Hollandia 11 céget hoz el kollektív standjára, a rendezvény támogató partnere pedig az ENVIROTIS Holding Zrt.

ENVIRONTEC DÍJ:

Október 1-én a kiállítás ünnepélyes megnyitóján kerül sor az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA DÍJ 2024 átadására, melyet termék/technológia és szolgáltatás kategóriákban ítélt oda a szakmai zsűri.

Közönségdíj:

A közönségdíj keretében a látogatók a HUNGEXPO applikáció segítségével szavazhatnak a kiállítás környezettechnológia és fenntarthatóság szempontjából leginnovatívabb, leginformatívabb standjára október 3-a 12 óráig.

A kiállítók listája ITT tekinthető meg!

Szakmai programok:

Szakmai programok keretében az érdeklődők részt vehetnek kerekasztal beszélgetéseken olyan témákban, mint az ESG és a hazai víziközmű hálózat.

A KSZGYSZ által szervezett RE:BROWN – Kármentesítés és barnamezős beruházások konferencia és FUTURE FORWARD: Körforgásos gazdaság és hulladékgazdálkodás konferencia támogatója az Energiaügyi Minisztérium, valamint az utóbbi konferencia szakmai partnere, az ISWA a hulladékgazdálkodási szakemberek és szakértők nemzetközi szövetsége.

A HEPA az Enterprise Europe Network együttműködésével nemzetközi üzletember találkozót szervez, de lesz Green Balkan fórum és Dalia Danube Lighhouse Workshop is.

Ezekről és a további programokról részletes tájékoztató ITT!

Fővédnök és védnökök:

Az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA kiállítás fővédnöke Dr. Raisz Anikó, az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára.

Védnökei Dr. Botos Barbara, az Energiaügyi Minisztérium klímaügyekért és klímadiplomáciáért felelős utazó nagykövete, Kőrösi Csaba, a Kék Bolygó Alapítvány stratégiai igazgatója, Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Szakmai partnerek:

A kiállítás társszervezője a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, a hazai legnagyobb környezetvédelmi érdekvédelmi szervezet.

Partnereink még a Magyar Víziközmű Szövetség, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége, a KÖVET Egyesület, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség.

Nyitva-tartás:

2024. október 1-2. 10.00-17.00

2024. október 3. 10.00-16.00

Helyszín:

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ, C pavilon

További információ és látogatói regisztráció:

ENVIRONTEC HONLAP