fbpx

Munkavédelmi eszközöket és munkaruházatot is kínál ügyfeleinek a MEWA

Írta: Szerkesztőség - 2013 július 02.

A teljes körű törlőkendő-szolgáltatásairól ismert MEWA már munkavédelmi termékeket is kínál magyarországi ügyfeleinek. A textil törlőkendőket, amelyeket nemcsak nagy iparvállalatok, hanem kisüzemek és vállalkozások is használnak, a MEWA zárt rendszerben cseréli, megfelelő kezelésükről, mosásukról illetve a keletkező hulladékok ártalmatlanításáról is gondoskodik. Ezt a tevékenységet jól kiegészíti az új üzletág: az ügyfelek februártól a KORSAR márkanevű munkavédelmi termékeket – kesztyűket, lábbeliket illetve munkaruházatot – is megrendelhetik a MEWA-nál katalógus alapján.

 

A katalógusban a számos iparágban tevékenykedő MEWA-ügyfelek mindegyike megtalálja a maga számára megfelelő termékeket. A munkavédelmi lábbelik választékában egyaránt kínálnak S1, S2 és S3 biztonsági besorolású cipőket és bakancsokat, amelyek mindegyike kényelmes, strapabíró és esztétikus is. A kesztyűk között bőr-, textil, latexbevonatú és nitrilkesztyűk, hegesztő-védőkesztyűk és kültéri termokesztyűk egyaránt megtalálhatók.

A katalógusból KORSAR munkaruházati cikkeket is lehet rendelni, amelyek nemcsak a funkcionalitási követelményeknek, hanem az esztétikai elvárásoknak is megfelelnek. Polár és softshell kabátok, mellények, vízálló kültéri dzsekik, rövid- és bermudanadrágok számos színben és fazonban alkotják a ruházati választékot.

 

„Ez a termékszegmensünk természetes igény alapján keletkezett: ügyfeleink dolgozóik biztonsága érdekében, mind a nagy- mind a kisüzemekben folyamatosan használnak védőkesztyűket és munkavédelmi lábbeliket. Ettől a felismeréstől már csak egy lépés volt, hogy magunk biztosítsuk ezeket a termékeket számukra” – mondta az új szolgáltatásról Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. cégvezetője.

 

 

MEWA textilmenedzsment

 

A MEWA a textilmenedzsment-szolgáltató ágazatban működő vállalatcsoport, amely Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Svájcban, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Hollandiában és Magyarországon 42 telephellyel rendelkezik. A MEWA ipari felhasználók, műhelyek és vendéglátóipari egységek számára többször felhasznál-ható textilrendszerek fejlesztésével, működtetésével és szolgáltatásával foglalkozik. A vállalatcsoport 1997 óta környezetközpontú irányítási rendszert működtet és ennek megfelelően ISO 14001:2004 szerinti minősítéssel rendelkezik. 2013-ban a Deutsche Standards kiadó ismét „Az évszázad márkája” elismerést adományozta a MEWA-nak, és egyúttal felvette a márkát „Az évszázad márkái – világítótornyok a márkák tengerében” című kiadványába.

2092 Budakeszi Bianka u. 18.