fbpx

„Components for processing and packaging”

Írta: Szerkesztőség - 2013 augusztus 23.

 

Új rendezvény az interpack 2014 szakvásáron.

A csomagolóipar beszállítói három napon át az interpack tőszomszédságában mutatják be termékeiket.

 

A Messe Düsseldorf vásártársaság a components for processing and packaging keretében bővíti az interpack 2014 szakvásár kínálatát. Az új rendezvényt 2014. május 8-10. között, a csomagolóipar és a kapcsolódó folyamattechnológia legnagyobb jelentőségű világvásárával párhuzamosan tartják. A rendezvény helyszíne a Düsseldorfi Vásárvárosban található kongresszusi központ, a CCD.Süd. A szakvásár hajtás-, vezérlés- és érzékeléstechnikai, ipari képfeldolgozó, anyagmozgató termékeket, ipari szoftvereket és kommunikációs megoldásokat, valamint átfogó automatizálási rendszereket kínál csomagológépekhez. Ezen kívül a célcsoportba tartoznak még a gépalkatrészek, részegységek és tartozékok, valamint a perifériák, csomagolási segédanyagok és részegységek gyártói is.

 

„A components for processing and packaging révén a beszállítók oldaláról bővítjük az interpack kínálatát. Ezeket a gyártókat az interpack tematikája alapján közvetlenül nem fogadhatjuk be kiállítónak. Ezek a cégek a párhuzamos rendezésnek köszönhetően mégis kiaknázhatják azt a lehetőséget, amit az interpack vezető világvásár kínál. Másrészről az interpack kiállítói a lehető legrövidebb úton tájékozódhatnak beszállítóik teljesítő képességéről” – fejtette ki Bernd Jablonowski, az interpack igazgatója. Az interpack kiállítói tanácsadó testülete kifejezetten üdvözölte az elképzelést, amelynek jegyében az exkluzív rendezésű components for processing and packaging közvetlen kapcsolódást teremt a csomagolóipar és a folyamattechnika gyártói, tehát az interpack kiállítói és ezek beszállítói között. A szakvásár kiállítói tanácsadó testülete tömöríti a seregszemle valamennyi kínálati csoportjához tartozó ágazat vezető vállalatait, valamint a német szakmai szövetségek képviselőit.

 

Annak érdekében, hogy a components for processing and packaging kiállítóinak a lehető legnagyobb mértékben megkönnyítsék a részvételt, a kiállítói standokat kulcsrakészen, standépítéssel, berendezéssel és elektromos hálózati bekötéssel kínálják 9, 12 és 18 négyzetméteres méretben. Az interpack és a components for processing and packaging között külön jegyváltás nélkül közlekedhetnek mindkét irányban a látogatók. A kiállítani szándékozó vállalatok már most jelentkezhetnek a www.packaging-components.com oldalon. A components for processing and packaging kiállítóinak standkijelölését 2013. október elsején kezdik tervezni Düsseldorfban.

 

Magyarországi Képviselet: 

BD-EXPO Kft.

Tel.: 346-0273, Fax: 346-0274

E-Mail: [email protected]

www.bdexpo.hu