fbpx

Önt is érdeklik a legtökéletesebb csomagolástechnikai megoldások?

Írta: Szerkesztőség - 2013 augusztus 26.

 

Akkor látogasson el Nürnbergbe, a FachPack nemzetközi csomagolástechnikai szakvásárra! Legyen ott Ön is a csomagolástechnika, a csomagoláslogisztika valamint a felületnemesítés profijainak csúcstalálkozóján!

2013. szeptember 24-26. között közel 1500 nemzetközi kiállító várja Önt profi megoldásokkal és válaszokkal a csomagolástechnika területén felmerült kérdéseire. Ugyanakkor a FachPack kreatív légköre által idén is meggyőződhetünk arról, hogy a kérdések mellett szakmai ismereteink bővítésére és kapcsolataink ápolására is nagy figyelmet kell fordítanunk.

 

A www.ask-FachPack.de honlapon található hasznos infrmációk segítségével gyorsan és könnyedén készítheti elő vásárlátogatását; megismerkedhet az Önre váró kiállítókkal valamint termékeikkel és akár már most egyeztetheti tárgyalásainak időpontjait.

Használja ki az előzetes regisztráció nyújtotta előnyöket! Kamaránknál, a nürnbergi vásártársaság hivatalos magyarországi képviseleténél bérleteit kényelmesen, elővételben és jelentős kedvezménnyel rendelheti meg a csatolt jegyrendelő segítségével.  Kérdések esetén keressen meg minket telefonon vagy e-mailben. Örömmel állunk rendelkezésére.

Szeretettel várjuk Nürnbergben!

 

Üdvözlettel,

Grabovszky Zsófia és Vasadi Gabriella

NürnbergMesse hivatalos magyarországi képviselet.

 

Deutsch-Ungarische Industrie- und Handelskammer

Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

H-1024 Budapest, Lövőház u. 30.

Tel:  +36/1/3457-628

Fax: +36/1/3457-644

E-mail: [email protected]

www.duihk.hu