fbpx

A Kühne + Nagel logisztikai szolgáltatásokat biztosít a TOM TAILOR számára

Írta: Szerkesztőség - 2013 szeptember 20.

Moszkva / Oroszország, 2013. szeptember 4. – a nemzetközi divatcég, a TOM TAILOR CSOPORT, amely az európai divatszektor egyik meghatározó szereplője, a Kühne + Nagel-t bízta meg oroszországi logisztikai feladatainak ellátásával.

 

A TOM TAILOR CSOPORT számára a Kühne + Nagel nyújt szállítmányozási szolgáltatásokat Németország és Oroszország között. A nemzetközi szállítmányozás mellet vámszolgáltatásokat, a Kühne + Nagel dél-moszkvai átrakóbázisához történő szállítást és az áruk a nagykereskedelmi partnerekhez történő kiszállítás előtti összekészítését biztosítja a cégcsoport számára.

 

A TOM TAILOR CSOPORT egyike Európa leggyorsabban fejlődő és növekvő divatcégeinek. A hatékony oroszországi üzleti tevékenység megvalósításához elengedhetetlen volt a csoport számára egy olyan logisztikai partner kiválasztása, aki az iparág igényeivel kapcsolatos alapos ismerettel, valamint gyors, biztonságos és megbízható hálózattal rendelkezik.

 

A TOM TAILOR a Kühne + Nagel-ben megtalálta azt a partnert, aki képes biztosítani a cégcsoport kiemelkedő szolgáltatásaihoz szükséges támogatást.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy testre szabott ellátási-lánc megoldásainkkal támogathatjuk a TOM TAILOR CSOPORTOT.- mondta Perry Neumann a Kühne + Nagel Oroszország és Fehéroroszország Ügyvezető Igazgatója.

 

„A helyi infrastruktúra és szakértelem, valamint a németországi és a helyi Kühne + Nagel szervezetek szoros együttműködése hibátlan szolgáltatást biztosít az árufelvételtől a kiszállításig.”