Új ügyvezető az EPAL élén

Írta: Kalmár Nárcisz - 2018 november 05.

Az EPAL új ügyvezetője a széleskörű tapasztalattal rendelkező Christian Kühnhold, aki 13 évig töltötte be a PAKi Logistics GmbH vezérigazgatói posztját, valamint tagja volt a Faber Halbertsma Groep B.V igazgatótanácsnak is. Hat évvel ezelőtt részt vett az IPP elindításában és annak folyamatos fejlesztésében.

 

Christian Kühnhold októberben vette át az EPAL ügyvezetői pozícióját. Az elmúlt években a szervezet számos új projektet kezdeményezett a korábbi ügyvezető, Martin Leibrandt irányítása alatt.

Christian Kühnhold széleskörű ismeretekkel rendelkezik a raklapok piacáról, a nemzetközi szintű raklap-kereskedelemről és a raklapcsere rendszerekről – hangsúlyozta Robert Holliger, az Európai Raklap Szövetség (EPAL e.V.) elnöke.

Az EPAL igazgatótanácsának meggyőződése, hogy az új ügyvezető nagyban hozzájárul majd az EPAL további fejlődéséhez. A cél az EPAL márkanév alatt futó Euro raklapok pozíciójának további erősítése, új piacokra való kiterjesztése és új termékek létrehozása.

Jelenleg az EPAL kiemelt projektje az iPAL, egy új, intelligens EPAL Euro raklap létrehozása a Fraunhofer-Institut für Materialfluss und Logistik IML intézettel együttműködve.

 

Összeállította: Kalmár Nárcisz