fbpx

Kedves Olvasóink!

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 20.

Már hagyománya van, hogy egy logisztikai összeállítással készülünk a közelgő kongresszusokra, ennek az összetett, rendkívül sokrétű ágazatnak a részletezésével zárjuk az évünket. Most is erre készültünk, és a logisztikai hírek között csemegézve találtam meg a számomra legkedvesebbet, ezt járom most „körbe” képzeletben Önökkel.

„Az idén a magyar csapat 3. helyezést ért el a Nemzetközi Targoncavezetői Versenyen Németországban.” Olvasóinknak már többször is beszámoltunk egy-egy targoncaverseny izgalmairól, és természetesen az eredményeiről. Minden alkalommal megállapítjuk (gyártótól, forgalmazótól függetlenül is), hogy sokkal inkább a versenyzés szelleme, egy jó gép és a tapasztalt kezelő harca vagy épp játéka ez egymással, néha egymás ellen. Hát sportnak azért nem kiálthatnánk ki, de mindannyian tudjuk, hogy mennyi energiát ad, ha a munkájában az ember örömet, főleg ha kikapcsolódási lehetőséget is talál. Nos, Nagy Csaba, Bagi Tibor és Tóth Sándor erről, és az aschaffenburgi verseny izgalmairól még sokat fognak mesélni, valószínűleg nemcsak a munkájuk során.

 

 

Számos európai ország rendez országos targoncavezetői bajnokságot, és küldi az aktuális bajnokait nemzeti csapatként, országukat képviselve Aschaffenburgba a nemzetközi bajnokságra. A német targoncasport metropoliszának számító kisvárosban, 2013. szeptember 19. és 21. között már kilencedik alkalommal került sor erre a nívós versenyre. Az elődöntők során egyéni versenyszámok, majd pedig csapatverseny alapján jutottak a döntőbe a németek, a hollandok, a szlovákok és mi, magyarok.

A harmadik helyért folyó küzdelemből a magyar csapat került ki győztesen, ezzel dobogós helyezést szerezve. Kiélezett verseny folyt az első és második helyért is; szoros küzdelemben végül a német csapat került a dobogó 1. fokára, a hollandok pedig második helyen végeztek.

A magyar csapat az idén is megelőzött olyan nemzeteket, mint pl. Nagy-Britannia, Svájc, Spanyolország, Portugália, Ausztria, Szlovákia, vagy Belgium.
A fiatalemberek élménnyel, bizonyára szakmai tapasztalatokkal, egy kis virtussal, de mindenképpen a munkaeszközük iránt (is) érzett bizalommal jöttek haza Németországból.
Gratulálunk!

Aktuális lapszámunkban valóban találhatnak olvasóink raktártechnikai ötleteket, szállítmányozókat, tájékozódhatnak a logisztikai kiszervezés kulisszatitkairól is.
De nem tudunk kibújni önmagunkból, csomagolunk is, mint mindig. A közelgő PPD expóra már készül a csomagolóipar és nyomdaipar. Mi is.
Találkozunk.