fbpx

COPY-X Kft.

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 20.

1991-ben alapított cégünk 100%-ban magyar tulajdonban lévő, irodatechnikával és nyomdatechnikával foglalkozó vállalkozás, a Duplo, az EP és a GUK magyarországi disztribútora.

Termékeink: irkakészítő rendszerek, irkakészítők, összehordó tornyok, digitális gyorsmásolók, hajtogatógépek, könyvkötők, szegélyvágók, élvágók, bígelők, UV-lakkozók, vágógépek, beviteli és kirakó eszközök, egyéb berendezések, kellékek, alkatrészek, új és használt berendezések

 

 

Szakképzett munkatársaink professzionális gépeinkhez technológiai- és szaktanácsadással, pályázati és finanszírozási segítségnyújtással állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Számunkra a legnagyobb elismerés vevőink elégedettsége.
Célunk a postpressben tapasztalható széleskörű vevői igények kielégítése.

A nyomdatechnikában a Duplo márkát kezdtük először forgalmazni, az első eladott berendezésünk egy irkakészítő rendszer volt.
A Duplo Corporation Japánban több, mint 50 évvel ezelőtt kezdte gyártani összehordó berendezéseit. A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően kiváló tulajdonságokkal rendelkező gépekkel dolgozhatunk.

Több ügyfelünk is érdeklődött nálunk vágógép iránt. Az igény és a piac árérzékenysége miatt döntöttünk úgy, hogy a Kínában már 10 éve működő, európai piacra is gyártó EP Equipment Co. Ltd. céggel vesszük fel a kapcsolatot. Gépeik beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, kezelésük egyszerű, nagy teljesítményre képesek.

Szintén vevői igény járult hozzá ahhoz, hogy a GUK disztribútora legyünk.
A GUK a berendezéseit a lehetőségek szerint egyedi igényekre szabja, amelyekre a modularitásból eredő sokrétűség és a német precizitás jellemző.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan márkákat képviselhetünk, amelyek a folyamatos visszacsatolás eredményeképpen berendezéseiket a vevői igényekhez igazítják. Munkatársaink lépést tartanak szakterületük fejlődésével, kreativitásukat ügyfeleink problémáinak megoldására fordítják.

Kis- és nagy nyomdai vállalkozások egyaránt megelégedéssel méltatják munkánkat, mert mi nem csupán berendezéseket értékesítünk, hanem teljes körű megoldásokat nyújtunk.

 

COPY-X Kft.
3100 Salgótarján, Rákóczi út 12. I/11.
Telefon: 06-32/511-551
Iroda, bemutatóterem, szerviz:
1149 Budapest, Angol u. 34.
Telefon: 06-1/696-1306; Mobil: 06-30/9386-747

www.copyx.hu
E-mail: [email protected]